7 παπούτσια που πρέπει να βρίσκονται στη γκαρνταρόμπα κάθε γυναίκας

Τα ζευγάρια που θα δημιουργήσουν μία ολοκληρωμένη προσωπική συλλογή.

Elle 29 Απρ. 24
7 παπούτσια που πρέπει να βρίσκονται στη γκαρνταρόμπα κάθε γυναίκας

Στην ιστορία της pop κουλτούτας υπάρχουν αρκετές γυναίκες που μας έκαναν να αγαπήσουμε πολύ τα παπούτσια. Από τη Marilyn Monroe που υποστήριζε πως εάν δώσεις σε μία γυναίκα το κατάλληλο ζευγάρι παπουτσιών, μπορεί να κατακτήσει τον κόσμο έως την Carrie Bradshaw της σειράς Sex and the City που προτιμούσε να αγοράσει ένα νέο ζευγάρι Manolo Blahnik αντί να πληρώσει το ενοίκιο της, οι fashion lovers είναι πολλές. Κάτι που είναι απολύτως λογικό, αφού τα παπούτσια, εκτός από τον χρηστικό τους ρόλο, επιπλέον έχουν τη δυνατότητα να αναβαθμίζουν μία εμφάνιση. Υπάρχουν fashionistas μάλιστα που ξεκινούν τη δημιουργία ενός outfit, επιλέγοντας αρχικά τα παπούτσια που θα φορέσουν.

Αυτό που χρειάζεται να γνωρίζεις λοιπόν είναι πως ακριβώς όπως χρειάζεται να δημιουργήσεις μία capsule γκαρνταρόμπα με διαχρονικά ρούχα, το ίδιο πρέπει να κάνεις και για τα παπούτσια. Ανεξάρτητα από τις τάσεις της μόδας που έρχονται και φεύγουν, υπάρχουν κάποια στιλ παπουτσιών που χαρακτηρίζονται από διαχρονικότητα και πρακτικότητα. Ταιριάζουν δηλαδή με πολλά outfits και πρόκειται να γίνουν η safe επιλογή για διάφορες περιστάσεις.

Για να σε βοηθήσουμε, συγκεντρώσαμε παρακάτω τα 7 απαραίτητα στιλ παπουτσιών που χρειάζεται να έχεις στη συλλογή σου και προτείνουμε να δημιουργήσεις μία λίστα, ώστε να αποκτήσεις όσα δεν έχεις ήδη.

#1 Sneakers

Διάβασε για τα υπόλοιπα 6 στο missbloom.gr

Κεντρική φωτογραφία: Launchmetrics / spotlight

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT