Αυτή είναι η τάση στα γυαλιά ηλίου που θα δοκιμάσουμε την άνοιξη

Με νοσταλγική διάθεση από τα '00s και βλέμμα στο μέλλον, τα γυαλιά ηλίου είναι τολμηρά και άκρως εκκεντρικά.

Elle 10 Μαρ. 24
Αυτή είναι η τάση στα γυαλιά ηλίου που θα δοκιμάσουμε την άνοιξη

Μπορεί η ήσυχη πολυτέλεια να επηρέασε σε μεγάλο βαθμό τις δημιουργίες διάσημων σχεδιαστών, αφού αποτέλεσε την κυρίαρχη τάση σε social media και street style, ωστόσο δεν μπορούμε να πούμε πως συνέβη το ίδιο στα αξεσουάρ. Για παράδειγμα, τα γυαλιά ηλίου έλαβαν όλη τη δημιουργικότητα των καλλιτεχνικών διευθυντών – όπως και τα παπούτσια και οι τσάντες-, οι οποίοι προτίμησαν να πειραματιστούν με αυτή την κατηγορία, θέτοντας τις δικές τους στιλιστικές προτάσεις.

Ήδη έχουμε πάρει μία γεύση από τις πασαρέλες, όπου τα γυαλιά ηλίου εμφανίστηκαν εκκεντρικά και άκρως τολμηρά. Με βλέμμα στο μέλλον, αλλά και με νοσταλγική διάθεση, τα γυαλιά ηλίου θυμίζουν εκείνα των ’00s. Πιο αναλυτικά, τα περισσότερα έλαβαν το σχήμα μάσκας, που θυμίζει τα σχέδια που φορούν οι σκιέρ ή και οι μηχανικοί.

Σε κάθε περίπτωση, τα γυαλιά ηλίου που θα επιλέξουμε για την άνοιξη, καλύπτουν όλο το πρόσωπό μας, προστατεύοντάς μας παράλληλα από τις ακτίνες του ήλιου. Και ενώ από τη μία μοιάζει να θέλουμε να κρυφτούμε, φορώντας τα υπερμεγέθη αξεσουάρ, δύσκολα θα περάσουμε απαρατήρητες με ένα τέτοιο ζευγάρι. Πάρε ιδέες για τα καινούρια σχέδια από τις επιλογές των μεγαλύτερων σχεδιαστών.

 

γυαλιά ηλίου

ACNE STUDIOS SS24

 

γυαλιά ηλίου

ETRO SS24

 

γυαλιά ηλίου

MISSONI SS24

 

γυαλιά ηλίου

MISSONI SS24

 

γυαλιά ηλίου

SPORTMAX SS24

 

γυαλιά ηλίου

VERSACE SS24

 

γυαλιά ηλίου

VICTORIA BECKHAM SS24

γυαλιά ηλίου

LOUIS VUITTON SS24

 

Φωτογραφίες : Launchmetrics / spotlight

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT