Αγίου Βαλεντίνου: 7 κόκκινα φορέματα για να γιορτάσεις την ημέρα των ερωτευμένων

7 κόκκινα φορέματα για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, για να γιορτάσεις με το ταίρι σου ή (ακόμα καλύτερα) με τον εαυτό σου.

Elle 12 Φεβ. 23
Αγίου Βαλεντίνου: 7 κόκκινα φορέματα για να γιορτάσεις την ημέρα των ερωτευμένων

Η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, αλλιώς γνωστή και ως ημέρα των ερωτευμένων συχνά, όπως και πολλές άλλες γιορτές άλλωστε μας επιφορτίζει με προσδοκίες και ανάμεικτα συναισθήματα. Αν έχεις ταίρι, θες όλα εκείνη την ημέρα να είναι άψογα, αν πάλι είσαι μόνη τότε ο τρόπος με τον οποίο έχει περάσει η γιορτή στην ποπ κουλτούρα να σε κάνει να νιώσεις ακόμα περισσότερη μοναξιά.

Υπάρχει όμως μία λύση που ενδεχομένως να μην φανταζόσουν που θα σου φτιάξει τη διάθεση, όποιο κι αν είναι το relationship status σου. Ένα κόκκινο σέξι και θηλυκό φόρεμα για να γιορτάσεις τον έρωτα ανεξάρτητα από το αν είσαι σε σχέση ή όχι αυτή την περιόδο. Ο έρωτας άλλωστε δεν απευθύνεται πάντα σε ένα συγκεκριμένο πρόσωπο. Μπορεί να διανύεις μια εξαιρετικά δημιουργική φάση και να είσαι in love με τη δουλειά σου και τον εαυτό σου. Μπορεί να είσαι στην αρχή μιας σχέσης και να είσαι head over heels, ή να γιορτάζεις την βαθιά αγάπη που σε συνδέει με τον επί χρόνια σύντροφό σου. 

Αυτά τα 7 κόκκινα φορέματα είναι ιδανικά για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου και μια βραδινή έξοδο στην οποία σκοπεύεις να γιορτάσεις τον έρωτα συνολικά.

Κόκκινο midi φόρεμα με σκίσιμο, MANGO

Αγίου Βαλεντίνου

Κόκκινο ασύμμετρο φόρεμα με έναν ώμο, Norma Kamali

Αγίου Βαλεντίνου

Κόκκινο φόρεμα με φιόγκο, H&M

Αγίου Βαλεντίνου

Κόκκινο φόρεμα με δαντέλα, PRADA

Αγίου Βαλεντίνου

Κόκκινο σατινέ φόρεμα με halter λαιμόκοψη, Toi & Moi

Αγίου Βαλεντίνου

Ροζ φόρεμα με κόκκινο φιόγκο, Self – Portrait

Αγίου Βαλεντίνου

Κόκκινο στράπλες φόρεμα, RASARIO

Αγίου Βαλεντίνου

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT