“Από το Μόναχο στον Άρη”: H MCM παρουσίασε τη συλλογή για τη σεζόν Φθινόπωρο /Χειμώνας 2024

Στο πλαίσιο της Εβδομάδας Μόδας του Μιλάνου, η MCM αποκάλυψε τη νέα συλλογή που αντικατοπτρίζει το ήθος του οίκου για την πολυτέλεια, την ευελιξία και τον τρόπο ζωής.

Elle 23 Φεβ. 24
“Από το Μόναχο στον Άρη”: H MCM παρουσίασε τη συλλογή για τη σεζόν Φθινόπωρο /Χειμώνας 2024

Ο πολυτελής γερμανικός οίκος MCM παρουσιάζει με υπερηφάνεια τη συλλογή Φθινόπωρο / Χειμώνας 2024, μια συγχώνευση της παραδοσιακής χειροτεχνίας και της φουτουριστικής καινοτομίας. Αντλώντας έμπνευση από το πλούσιο πολιτιστικό μωσαϊκό του Μονάχου, όπου θεμελιώθηκαν οι εμβληματικοί σχεδιαστικοί κώδικες του οίκου, η συλλογή εννοιολογεί την προσέγγιση της MCM που σπάει τα όρια της καινοτομίας μέσα από ένα ταξίδι από το “Μόναχο στον Άρη”, όπου οι κώδικες εξελίσσονται και υπερβαίνουν νέα σύνορα. Από τα παραδοσιακά βασικά χειμερινά είδη μέχρι τα μοντέρνα στοιχεία, η τελευταία συλλογή αντικατοπτρίζει το ήθος του οίκου για την πολυτέλεια, την ευελιξία και τον τρόπο ζωής.

Σχεδιασμένη από την creative director Katie Chung, η συλλογή παρουσιάστηκε στο Palazzo Serbelloni του Μιλάνου στις 22 Φεβρουαρίου. Ο ιστορικός χώρος μεταμορφώθηκε με στοιχεία που συμβολίζουν τη Γη και τον Άρη, με αποτέλεσμα να προκαλεί ίντριγκα και θαυμασμό, προσφέροντας στους παρευρισκόμενους μια ματιά σε δύο διαφορετικούς κόσμους. Δύο πύλες χρησιμεύουν ως πύλη μεταξύ της Γης και του Άρη, δημιουργώντας ένα εξαιρετικό σκηνικό για την παρουσίαση της συλλογής.

MCM

Ξεπερνώντας τα όρια της καινοτομίας και της έκφρασης, η συλλογή για τη σεζόν AW24 του οίκου MCM επαναφέρει εμβληματικά στυλ και παίζει με τους κώδικες της κληρονομιάς του, προσφέροντας μια νέα προοπτική στην πολυτέλεια. Τα βασικά κομμάτια περιλαμβάνουν την αποκλειστική σειρά Black Label, μια εξέλιξη της κομψότητας, και τα νέα “it shape” Diamante 3D και Diamante Soft, που αποτελούν τα highlights της σεζόν με την αυτοπεποίθηση και την εκλέπτυνσή τους. Ξεπερνώντας νέα όρια στη βιωσιμότητα, η capsule συλλογή MIRUM® εισάγει βιώσιμες, φυτικές εναλλακτικές λύσεις με δέρμα, σηματοδοτώντας ένα σημαντικό βήμα προς τα εμπρός στην οικολογική πολυτέλεια.

MCM

Στη Ready to Wear συλλογή, η εξερεύνηση των νέων υλικών βρίσκεται στο επίκεντρο με την εισαγωγή του Laurel Denim Jacquard, του Monogram Re-Nylon. Για να ολοκληρωθεί η συλλογή, τα στυλ υποδημάτων κάνουν ένα βήμα μπροστά με τις νέες Silver Swarowski Ballerinas, τα Monogrammed Moccasins και τις μεταλιζέ μπότες χιονιού. Η νέα συνεργασία γυαλιών με την Marcolin εισάγει τα στυλ AW24 με μια επιλογή που παρουσιάζεται αποκλειστικά μέσω της νέας τεχνολογίας εικονικής δοκιμής: Deepixel. Επιπλέον, το νέο άρωμα της Inter Parfums, Inc MCM Crush, προσθέτει μια πινελιά γοητείας. Για να προσθέσουν στη συλλογή AW24, η MCM και η Harper Collective – η οραματική μάρκα lifestyle αποσκευών που συνιδρύθηκε από τον Jaden Smith και τον Sebastian Manes – ανακοινώνουν μια συνεργασία με το Sustainable Travel Lifestyle Brand, πρωτοπορώντας στην οικολογική πολυτέλεια με τρεις ξεχωριστές βαλίτσες.

Η συλλογή της σεζόν AW24 του οίκου MCM, η οποία ανταποκρίνεται στις ανάγκες των προοδευτικά σκεπτόμενων ατόμων όλων των ηλικιών και φύλων, ενσωματώνει την ευελιξία στον πυρήνα της. Από τις καθημερινές μετακινήσεις μέχρι τις παγκόσμιες περιπέτειες, η σειρά των ευέλικτων κομματιών είναι σχεδιασμένη για τον τρόπο ζωής εν κινήσει, παρουσιάζοντας φουτουριστικά ταξιδιωτικά kit και αξεσουάρ hands-free που δίνουν έμφαση στη λειτουργικότητα χωρίς συμβιβασμούς στο στυλ.

MCM

Η MCM ιδρύθηκε με πνεύμα καινοτομίας και ανεξαρτησίας, επαναπροσδιορίζοντας την πολυτέλεια από την ίδρυσή της. Με δέσμευση στη δεξιοτεχνία, την ευελιξία και τη συμμετοχικότητα, η MCM δίνει τη δυνατότητα στα άτομα να εξερευνήσουν τον κόσμο χωρίς όρια, τόσο σωματικά, όσο και εικονικά και πέρα από αυτόν.” Sabine Brunner, Πρόεδρος και Brand & Commercial Officer, MCM.

MCM

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ομώνυμη boutique της MCM (Ξάνθου 2, Αθήνα).

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT