Αυτό είναι το ελληνικό brand που συνδέει την τέχνη με τη μόδα

Ξέρεις πόσο σημαντικά είναι τα αξεσουάρ για το στυλ σου, έτσι δεν είναι; Και με τα χειροποίητα items της Individual στο πλευρό σου μόνο λάθος δεν μπορείς να κάνεις...

Elle 15 Δεκ. 21
Αυτό είναι το ελληνικό brand που συνδέει την τέχνη με τη μόδα

Τι ξέρεις για το brand «Individual» με το ελληνικό DNA; Το Individual ιδρύθηκε το 2013, λανσάροντας μια σειρά από δερμάτινες τσάντες. Οι ρίζες του brand όμως τοποθετούνται τη δεκαετία του ’90 όταν σχεδιαζόντουσαν αποκλειστικά δερμάτινες ζώνες.

brand

Σήμερα το Individual έχει επεκτείνει την ποικιλία των προϊόντων του και μετράει πάνω από 80 τοποθετήσεις σε Ελλάδα και εξωτερικό. Η μοναδικότητα είναι ένα στοιχείο που χαρακτηρίζει το brand και μέσα από αυτό το στοιχείο προέκυψε και το brand name, “Individual”. Η πρωτότυπη χειροποίητη εξωτερική ραφή σε συνδυασμό με ιδιαίτερες μεταλλικές λεπτομέρειες είναι αυτά που ξεχωρίζουν τις Individual δημιουργίες και τις καθιστούν αναγνωρίσιμες από το κοινό. Κύρια αρχή τους είναι η καινοτομία στο σχεδιασμό και η δημιουργία sustainable προϊόντων.

brand

Στο Individual η μόδα συναντά την τέχνη. Κάθε κομμάτι είναι μοναδικό, καθώς είναι 100% χειροποίητο, όπως ακριβώς κι ένα υπογεγραμμένο έργο. Όλα τα σχέδια φέρουν ονόματα από τραγούδια καθώς η μουσική ως τέχνη έρχεται να καλύψει την ανάγκη του ανθρώπου να εκφράσει με ήχους τις σκέψεις και τα συναισθήματα του. Έτσι ακριβώς εκφράζονται και οι σχεδιάστριες μέσα από τις δημιουργίες τους.

brand

 

“Passion rules the game” είναι το όνομα της FW2122 συλλογής, από το ομώνυμο τραγούδι των Scorpions. Η επιλογή της ονομασίας προκύπτει από τη δεδομένη αλήθεια ότι αυτό που σε οδηγεί στην επιτυχία δε μπορεί να είναι κάτι διαφορετικό από το πάθος. Πάθος είναι η ολοκληρωτική αφοσίωση,  σχετίζεται με τον ενθουσιασμό, το κίνητρο, την έμπνευση και τη δημιουργικότητα. Όταν υπάρχει πάθος σε αυτό που κάνεις προσφέρεις αληθινή αξία και όταν δίνεις κάτι αληθινό και αυθεντικό μόνο τότε θα πάρεις πίσω κάτι αυθεντικό…

brand

Ανακάλυψε περισσότερα στο individualartleather.com και στο @individual_art_leather.

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα: