Μπορείς να ανανεώσεις το στιλ σου με ένα και μόνο αξεσουάρ; Κι όμως ναι!

Μερικά αξεσουάρ είναι αυτό που χρειάζεσαι για να αναβαθμίσεις το στιλ σου και να νιώσεις ultra fresh στις επόμενες εμφανίσεις σου.

Elle 11 Ιαν. 23
Μπορείς να ανανεώσεις το στιλ σου με ένα και μόνο αξεσουάρ; Κι όμως ναι!

Όπως κάθε ήρωας των κόμικς χρειάζεται το sidekick -πιστό βοηθό- του για να επιβιώσει και να κερδίσει τους “κακούς” , έτσι και κάθε σύνολο μας χρειάζεται τα αξεσουάρ για να μπορέσει να αναδειχθεί και να αποκτήσει έναν μοναδικό χαρακτήρα. Μικρές και μεγαλύτερες λεπτομέρειες που συνοδεύουν τα looks μας, κι αν και εξ’ ορισμού η λέξη αξεσουάρ δηλώνει κάτι συμπληρωματικό, έξτρα που μπορεί και να παραλειφθεί, στην πραγματικότητα η αξία τους είναι εξίσου σημαντική με τα βασικά κομμάτια.

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε πως αρκετοί από τους σπουδαιότερους οίκους μόδας βασίζουν το brand και την κληρονομιά τους πάνω σε αξεσουάρ, όπως η τσάντα Birkin της Hermes ή η iconic ζώνη με το λογότυπο του οίκου Gucci. Το αξιοθαύμαστο αυτών των κομματιών είναι πως ενώ λειτουργούν βοηθητικά, και σε κάποιες περιπτώσεις υστερούν αρκετά σε μέγεθος και πληθωρικότητα, καταφέρνουν να είναι τα πιο πολυπόθητα αντικείμενα των fashionistas. Και όχι μόνο τα designer items που ούτως ή άλλως κουβαλούν status/prestige. Τα αξεσουάρ γενικότερα κατέχουν κορυφαίες θέσεις σε κάθε γυναικεία wishlist, και όχι αδίκως, αφού είναι εκείνα που θα ολοκληρώσουν ιδανικά τα καθημερινά looks, με διακριτικό ή και όχι τρόπο.

Εφόσον εστιάσαμε στην ανεκτίμητη αξία που έχουν τα αξεσουάρ, μπορούμε να περάσουμε στο επόμενο στάδιο, δηλαδή πως θα μπορέσεις με την προσθήκη μερικών τέτοιων κομματιών, να νιώσεις μία ολοκληρωτική ανανέωση στις εμφανίσεις σου.

Η crossbody τσάντα

Επενδύοντας σε μία crossbody δερμάτινη τσάντα, θα δώσεις μια σύγχρονη πνοή σε όλα τα looks σου. Το tailored παντελόνι που φοράς στο γραφείο ή το κλασικό λευκό σου πουκάμισό δε θα είναι πια τα ίδια μετά από αυτή την απλή προσθήκη. Αγαπημένο αξεσουάρ των Σκανδιναβών, η crossbody τσάντα θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη από το πρωί μέχρι το βράδυ.

Η balaclava

Διάβασε τη συνέχεια στο MissBloom.gr

Κεντρική φωτογραφία: SplashNews.com

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT