Είδωλα με λάμψη: Η OMEGA παρουσιάζει τα 8 νέα μοντέλα της συλλογής Speedmaster 38 mm

Η OMEGA διευρύνει τη συλλογή Speedmaster 38 mm με μοντέλα τόσο σε χρυσό όσο και σε ατσάλι, καθένα με μια αστραφτερή στεφάνη στολισμένη με 52 διαμάντια και μια γυαλισμένη κορώνα με άλλο ένα διαμάντι.

Elle 28 Απρ. 24
Είδωλα με λάμψη: Η OMEGA παρουσιάζει τα 8 νέα μοντέλα της συλλογής Speedmaster 38 mm

Πρωτοεμφανιζόμενη το 2017, η συλλογή OMEGA Speedmaster 38 mm έδωσε στους fans του brand μια πολυτελή πρόταση στο πολύ αναγνωρίσιμο στιλ ενός χρονογράφου. Ιδιαίτερα δημοφιλές ήταν το Speedmaster 38 mm “Cappuccino” σε χρυσό Sedna™ 18K, με οριζόντια, καφέ, οβάλ υπο-καντράν και κάθετο, οβάλ παράθυρο ημερομηνίας στην ώρα 6. Ήταν ένα σχέδιο εμπνευσμένο από τα οβάλ υπο-καντράν που είχαν τα ρολόγια De Ville στο παρελθόν.

OMEGA

Οι διαμαντένιες προσθήκες

Φέτος, η OMEGA επέκτεινε τη συλλογή για να συμπεριλάβει 8 νέα μοντέλα: δύο από το χρυσό Sedna™18K της OMEGA, δύο από χρυσό Moonshine™ 18K και τέσσερα από κλασσικό ατσάλι με μια επιλογή 2 εντυπωσιακών χρωμάτων για τα καντράν τους.

Επιπλέον της διαμαντένιας στεφάνης, περίπου στο 1,5 καράτια, κάθε ρολόι έχει 3 υπο-καντράν στολισμένα περιφερειακά με διαμάντια. Φυσικά ακόμη και με τη διακόσμηση διαμαντιών τα ρολόγια παραμένουν Speedmaster στη βάση τους. Η OMEGA έχει μείνει πιστή στο χαρακτήρα και την κληρονομιά του πιο εικονικού της χρονογράφου.

Χρυσός Sedna και πολύτιμες πέτρες
Οι προσθήκες του 2024 περιλαμβάνουν δύο μοντέλα φτιαγμένα από χρυσό Sedna™ 18K και τα δύο με καφέ PVD και οριζόντια υπο-καντράν με ασημί επίστρωση. Οι δείκτες ωρών/λεπτών είναι από γυαλισμένο χρυσό Sedna™ 18K γεμισμένοι με λευκό Super-LumiNova που εκπέμπει μια πράσινη λάμψη.
Το ένα μοντέλο έρχεται με γυαλισμένο, ματ μπρασελέ από χρυσό Sedna™18K που διαθέτει το σύστημα προσαρμογής μεγέθους της OMEGA «comfort release. Το άλλο έχει καφέ λουράκι με αναδιπλούμενη μπούκλα από χρυσό Sedna™ 18K.

OMEGA

Χρυσό Moonshine και λάμψη
Αυτά τα 2 νέα μοντέλα της OMEGA από χρυσό Moonshine™ 18K διαθέτουν καντράν από πράσινο PVD με οριζόντια οβάλ υπό-καντράν με ασημί καθώς κι ένα κάθετο οβάλ παράθυρο ημερομηνίας στην ώρα 6. Οι δείκτες ωρών/λεπτών είναι από γυαλισμένο χρυσό Moonshine™ 18K γεμισμένοι με λευκό Super-LumiNova που εκπέμπει μια πράσινη λάμψη.
Οι λάτρεις αυτού του Speedmaster 38 mm μπορούν να επιλέξουν μεταξύ ενός γυαλιστερού, βουρτσισμένου μπρασελέ από χρυσό Moonshine™ 18Κ με το πατενταρισμένο σύστημα της OMEGA «comfort release» κι ένα πράσινο, δερμάτινο λουράκι με αναδιπλούμενη μπούκλα από χρυσό Moonshine™ 18K.

Κλασσικό ατσάλι
Για τους fans των ατσάλινων η OMEGA έχει τέσσερις νέες προτάσεις. Δύο με χρωματιστά PVD καντράν, σε καφέ και πράσινο και επιλογή από: μπρασελέ με το πατενταρισμένο στο κούμπωμα σύστημα προσαρμογής μεγέθους της OMEGA «comfort release ή δερμάτινο λουράκι στο χρώμα του καντράν με αναδιπλούμενη μπούκλα από ανοξείδωτο ατσάλι.

OMEGA
Κοινό και στις τέσσερις εκδόσεις είναι τα οριζόντια οβάλ υποκαντράν με την ασημί επίστρωση, ένα κάθετο οβάλ παράθυρο ημερομηνίας στην ώρα 6 και οι δείκτες ωρών/λεπτών από γυαλισμένο χρυσό Sedna™ 18K γεμισμένοι με λευκό Super-LumiNova.

Πίσω όψη και μηχανισμός
Όλα αυτά τα λαμπερά μοντέλα έχουν βιδωμένο καπάκι στην πίσω όψη με χαραγμένο το σήμα του θαλάσσιου αλόγου που αποτελεί αναφορά στην ξεχωριστή ιστορία του Speedmaster. Τη λειτουργία του ρολογιού εξασφαλίζει ο πιστοποιημένος επίσημος μηχανισμός: OMEGA Co-Axial Calibre 3330.

Σχεδιαστική έμπνευση
Ανέκαθεν ο σκοπός ήταν ο εντυπωσιασμός με έμφαση στο στοιχείο της πολυτέλειας που αποπνέουν οι γυαλιστερές κάσες και οι αστραφτερές διαμαντένιες στεφάνες του περίπου 1,5 καρατιού. Για τα καντράν, οι σχεδιαστές της OMEGA πήραν την έμπνευσή τους από τα πιο διάσημα μοντέλα του παρελθόντος. Όπως το πράσινο καντράν των 42mm του Moonwatch σε χρυσό Moonshine™ και το καφέ καντράν του De Ville Chocolate, που ήταν μεγάλες εμπορικές επιτυχίες πριν λίγα χρόνια.

Exciting originals
Αυτά τα τελευταία OMEGA Speedmaster 38 mm ρολόγια είναι οι λαμπερές εκδόσεις σε μια ήδη εντυπωσιακή συλλογή και ήδη διατίθενται online και στις boutiques μαζί με αυτά τα 3 αγαπημένα μοντέλα: Ένα με κάσα και μπρασελέ από ανοξείδωτο ατσάλι, μαύρο καντράν και δείκτες κι ενδείξεις με επίστρωση από ρόδιο. Το Speedmaster 38 mm από ανοξείδωτο ατσάλι και κίτρινο χρυσό 18K κι ασημί ιριδίζον καντράν με πράσινο δερμάτινο λουράκι. Και φυσικά το πολύ δημοφιλές “Cappuccino” από ανοξείδωτο ατσάλι και χρυσό Sedna™ 18K Gold με καφέ taupe δερμάτινο λουράκι.

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT