ELLE TV: Μια ρομαντική ταινία από τον οίκο Prada

Ο σκηνοθέτης Γουές Άντερσον υπογράφει τη νέα καμπάνια του ιταλικού οίκου για το άρωμα Candy, με πρωταγωνίστρια τη Λεά Σεϊντού.

Elle 28 Μαρ. 13
ELLE TV: Μια ρομαντική ταινία από τον οίκο Prada

Ο Γουές Άντερσον έγινε διάσημος μέσα από ταινίες όπως Οικογένεια Τένενμπαουμ, Υδάτινες Ιστορίες, Ο Έρωτας του Φεγγαριού. Επίσης είναι ένας από τους αγαπημένους δημιουργούς του εναλλακτικού κοινού. Είναι γνωστός για την ιδιαίτερη αισθητική του, τα ρετρό σκηνικά, που παραπέμπουν σε παλιότερες, ρομαντικές εποχές, αλλά και τους αλλόκοτους χαρακτήρες οι οποίοι πρωταγωνιστούν στις ιστορίες του.

Το σενάριο της καμπάνιας για το άρωμα Candy θέλει το μοντέλο Λεά Σεϊντού να υποδύεται την Κάντι, ένα κορίτσι που ζει στο Παρίσι και βγαίνει ραντεβού για σινεμά με δύο αγόρια. Όλα τα χαρακτηριστικά του σκηνοθέτη είναι εμφανή και εδώ, κυρίως η '60s και '70s αισθητική, η οποία ταιριάζει απόλυτα με το στυλ της ρομαντικής κομεντί. Αυτή το φιλμ αποτελεί μέρος μιας σειράς βίντεο που θα σκηνοθετήσει ο Άντερσον για λογαριασμό του οίκου Prada. Σύμφωνα με τους υπευθύνους του brand, σε αυτά η Κάντι και τα δύο αγόρια θα εμφανίζονται σε νέες, χαριτωμένες περιπέτειες, με φόντο τη γαλλική πρωτεύουσα.

Δείτε εδώ ακόμα ένα βίντεο:

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT