Η νέα συλλογή της Ellesse φέρνει το παρελθόν στο μέλλον

Η Ellese είναι το cool brand από το παρελθόν που καθορίζει τις τάσεις του μέλλοντος.

Elle 11 Οκτ. 21
Η νέα συλλογή της Ellesse φέρνει το παρελθόν στο μέλλον

Η γυναικεία συλλογή της Εllesse για το Φθινόπωρου και τον Χειμώνα 2021 εμπνέεται έντονα από τη φύση, έχει εμφανή στοιχεία από την τεχνολογία επιδόσεων και την παράδοση του brand στον μηχανοκίνητο αθλητισμό. Όλα αυτά συνδυάζονται αρμονικά με έντονες παραπομπές στον ψηφιακό κόσμο και προβάλλουν τη λειτουργικότητα, τη φόρμα και το fitness στις διάφορες εκφάνσεις τους.

Ellesse

Τα σχέδια περιλαμβάνουν ένα εντυπωσιακό μοτίβο παραλλαγής εμπνευσμένο από αεροφωτογραφίες της Περούτζια, της γενέτειρας της Ellesse, αλλά και τυπογραφικά στοιχεία εμπνευσμένα από αγώνες αυτοκινήτων. Από τους πρωταγωνιστές αυτής της συλλογής είναι το colour blocking, που δίνει τη ζωντάνια και την παιχνιδιάρικη διάθεση που ψάχνουμε την μουντή αυτή εποχή.

Ellesse

Η Ellesse στρέφει το βλέμμα στην μακροχρόνια παράδοση της στο σκι και στο τένις, αλλά και στον ιδρυτή της, Leonardo Servadio και τις συλλογές ‘LS’ και τα επαναλανσάρει προσθέτοντας μοντέρνες αλλά και χρηστικές τάσεις.

Αξιοποιώντας το ένδοξο παρελθόν της μάρκας στο tailoring, προσθέτει στην καθημερινή μας γκαρνταρόμπα άψογα, «street ready» κομμάτια. Η νέα συλλογή της μάρκας παρουσιάζει μια πραγματική συγχώνευση διαφόρων εποχών της ιστορίας της κι αποτελεί ένα συναρπαστικό βήμα της Ellesse προς την ψηφιακή εποχή.

Ellesse

Ανακαλύψτε τη φθινοπωρινή συλλογή της Ellesse στο Bloobox.gr.

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT