Εσύ θα φόραγες ένα φόρεμα με τη Βουλή των Ελλήνων;

Η Βουλή των Ελλήνων, ο Παρθενώνας κι ένα παλαιοπωλείοείναι μερικά μόνο από τα prints ενός φορέματος ελληνικού designer brand.

Φιλίππα Δημητριάδη 29 Απρ. 23
Εσύ θα φόραγες ένα φόρεμα με τη Βουλή των Ελλήνων;

Ένα αθηναϊκό κολάζ. Θραύσματα από τη ζωή στην πόλη. Τοπωνύμια με παλίμψηστο συμβολισμών. Κι όλα αυτά τυπωμένα σε ένα bodycon φόρεμα του brand Anamnesi.co. Πίσω από το brand βρίσκεται η Αγγελική Τσίρου, η οποία ήθελε από μικρή να φτιάχνει day to night ρούχα για τη γυναίκα χωρίς ηλικιακούς περιορισμούς με σκοπό την άνεση, την καλή διάθεση και την κάλυψη των αναγκών της, αλλά και με ένα ξεχωριστό αισθητικό αποτύπωμα. Όλα τα ρούχα του brand Anamnesi.co είναι κατασκευασμένα στην Ελλάδα από εγχώριους τεχνίτες και παραγωγούς. Πολλές φορές οι συλλογές εμπνέονται από τη μουσική, το σινεμά και την λογοτεχνία και όπως φαίνεται από την ίδια την πόλη.

Βουλή των Ελλήνων

Το bodycon φόρεμα Gateway Dress από τη συλλογή FW23 το οποίο αυτή τη στιγμή θα βρεις και σε έκπτωση είναι ένα κολάζ της Αθήνας. Η Βουλή των Ελλήνων, ένα να κίτρινο βανάκι με αυτοκόλλητο ένα τσιτάτο σε goth γραμματοσειρά, μια κάμερα, ένας γερανός, ένα παλαιοπωλείο και φυσικά ο Παρθενώνας είναι μερικές από τις «φέτες» Αθήνας που συνθέτουν το print του φορέματος, το οποίο λατρέψαμε στιγμιαία. Το ίδιο σφοδρά ερωτευτήκαμε και την υπόλοιπη σειρά Getaway, ωστόσο τα περισσότερα κομμάτια της όπως το top και η φούστα είναι ήδη sold out για αυτό αν το Gateway Dress έχει μιλήσει στην καρδιά σου, ίσως να πρέπει να δράσεις γρήγορα.

Gateway Dress, Anamnesi.co

Βουλή των Ελλήνων

Βουλή των Ελλήνων

Για εμάς δεν τίθεται καν ζήτημα. Θα το φορούσαμε με μεγάλη χαρά. Εσύ;

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT