Ανακαλύψτε την εμβληματική συλλογή “Move” της Valerie Messika

Η συλλογή "Move" του οίκου Messika είναι απίστευτα πρωτοποριακή. Θα τη βρείτε αποκλειστικά στα κοσμηματοπωλεία Gofas Jewelry.

Elle 12 Δεκ. 22
Ανακαλύψτε την εμβληματική συλλογή “Move” της Valerie Messika

Η πρώτη συλλογή του οίκου Messika, “Move” είναι απίστευτα πρωτοποριακή. Η signature συλλογή της Valerie Messika διαθέτει τρία διαμάντια που κινούνται ελεύθερα, “κλεισμένα” σε ένα χρυσό πλαίσιο. Αυτό έχει γίνει εμβληματικό για τον οίκο και έχει βοηθήσει τη Messika να εδραιωθεί στον κόσμο των εκλεκτών κοσμημάτων. 

Messika

Σχεδιάστηκε το 2007, μόλις δύο χρόνια μετά την ίδρυση του οίκου Valérie Messika και ήταν το πρώτο – ομώνυμο – βραχιόλι που έγινε, απλά, απευθείας κλασικό. Ήδη, από την πρώτη στιγμή της δημιουργίας του, ήταν ένας θρίαμβος της απλότητας, της ελαφρότητας και της της κίνησης. Τα τρία κινητά διαμάντια του προσέδωσαν γρήγορα την ιδιότητα του “it- κοσμήματος”, που μπορεί να φορεθεί πολύ εύκολα από το πρωί ως το βράδυ. 

Messika

Messika

Το πολύτιμο “κλουβί” και το ασυνήθιστα κινούμενα διαμάντια είναι η ίδια η ενσάρκωση της φιλοσοφίας της Valérie Messika. Με τη Move Collection, το διαμάντι γίνεται το αξεσουάρ για όλες τις γυναίκες σε κάθε στάδιο της καθημερινής τους ζωής.

Messika

Ο αιώνια πολύτιμος λίθος γίνεται μοντέρνος, ευέλικτος και διασκεδαστικός, και η σοβαρότητα με την οποία μέχρι σήμερα έχει συνδεθεί, εξαφανίζεται. Γίνεται ένα αξεσουάρ μόδας χωρίς το οποίο ο κάτοχός του δεν μπορεί να φανταστεί τη ζωή του, αντίστοιχο ενός αγαπημένου ζευγαριού τζιν ή ενός πολυαγαπημένου μικρού μαύρου φορέματος.

Messika

Το εμβληματικό πλέον σχέδιο είναι μια άσκηση στην δύναμη των αντιθέτων: τόσο υπερσύγχρονο και ταυτόχρονα διαχρονικό, εύκολο να φορεθεί ενώ ταυτόχρονα να κάνει ένα fashion statement, χαλαρό αλλά κομψό, ντελικάτο αλλά και δυνατό, ρομαντικό αλλά και rock n’ roll.

Η επιτυχία ήρθε γρήγορα και στα δέκα χρόνια από την ίδρυσή της, η συλλογή Move έχει γίνει ένα σύμβολο στον κόσμο του σχεδιασμού κοσμημάτων. Με την πάροδο των χρόνων, η συλλογή έχει γίνει μια δημιουργική αφετηρία, σημείο δημιουργίας για τη Valérie Messika, και σήμερα υπάρχουν τουλάχιστον 360 διαφορετικές εκδοχές της. Κίτρινος, ροζ και λευκός χρυσός- με ή χωρίς διαμάντια pavé- ως βραχιόλι, κολιέ, σκουλαρίκια, τσόκερ, για γυναίκες και άνδρες, με αλυσίδα, διπλή αλυσίδα, αλυσίδα διακοσμημένη με μικροσκοπικά διαμάντια- με ένα, τρία ή πέντε διαμάντια στο χρυσό “κλουβί” – μικροσκοπικά ή πολύ μεγάλα- ως απλά ή πολυτελή κοσμήματα…

Messika

Messika

Η Valérie Messika επανέρχεται τακτικά πίσω στο εμβληματικό σχέδιο, προσθέτοντας νέα μοντέλα κάθε χρόνο και δημιουργώντας όλο και πιο αξιόλογες παραλλαγές στη συλλογή Move.

Η συλλογή “Move” της Valérie Messika είναι αποκλειστικά διαθέσιμη στα κοσμηματοπωλεία Gofas Jewelry.

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT