Η Hailey Bieber φόρεσε τα ψηλά παπούτσια που πρόκειται να δεις παντού αυτό το καλοκαίρι

Κομψά και cool, ακριβώς αυτό που ψάχνουμε από τα νέα μας ψηλοτάκουνα.

Σύρμα Κιουπελόγλου 10 Ιουν. 22
Η Hailey Bieber φόρεσε τα ψηλά παπούτσια που πρόκειται να δεις παντού αυτό το καλοκαίρι

Το γούστο της Hailey Bieber στα παπούτσια και τα ρούχα είναι άψογο. Οι ενδυματολογικές της επιλογές αντιγράφονται συχνά και από πολλούς, τόσο που μπορεί να μετατρέψει ένα στυλ παπουτσιού σε τάση και ένα νέο παπούτσι σε «It» σχεδόν από τη μια μέρα στην άλλη. Η συγκεκριμένη περίπτωση αποτελεί άλλο ένα τέτοιο case study.

Ενώ ήταν στη Νέα Υόρκη την περασμένη εβδομάδα, μια από τις πολλές υπέροχες εμφανίσεις της Bieber στο ταξίδι της περιελάμβανε ένα φόρεμα 16Arlington που συνδύασε με γόβες από ένα brand που έχει φορέσει επανειλημμένα, το Gia Borghini. Το συγκεκριμένο είναι από την πιο πρόσφατη συλλογή της σχεδιάστριας με τη Rosie Huntington-Whiteley. Τα παπούτσια είναι ένα ζευγάρι μαύρα ψηλοτάκουνα mules από λινό, με τετράγωνη μύτη και ένα μονό λουράκι στη βάση των δακτύλων.

Δεδομένου του celebrity ιστορικού των Gia Borghini υποδημάτων, του γεγονότος ότι δεν είναι τόσο ακριβά όσο άλλα luxury brands παπουτσιών και ότι η Bieber τα φόρεσε για μια έξοδο υψηλού προφίλ την περασμένη εβδομάδα, προβλέπουμε ότι τα Rosie 14 θα είναι τα επόμενα «It» παπούτσια. Αγόρασε τα παρακάτω όσο μπορείς ακόμα πριν γίνουν sold-out.

Bieber

Rosie 14 σε μαύρο χρώμα, Gia Borghini

Bieber

Rosie 14 στο χρώμα της ώχρας, Gia Borghini

Bieber

Rosie 14 σε πράσινο χρώμα, Gia Borghini

Bieber

Rosie 14 σε κίτρινο χρώμα, Gia Borghini

Bieber

Rosie 14 σε ροζ χρώμα, Gia Borghini

Cover photo: Sean Zanni/Getty Images for McDonald’s

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT