Η νέα «Limited Edition Collection FW2022» της Massimo Dutti είναι η επιτομή της κομψότητας

Η πρόταση αντικατοπτρίζει τη διάθεση των ανθρώπων για τη σεζόν, μια διάθεση που χαρακτηρίζεται από αισιοδοξία και αποφασιστικότητα.

Elle 16 Σεπ. 22
Η νέα «Limited Edition Collection FW2022» της Massimo Dutti είναι η επιτομή της κομψότητας

Η Massimo Dutti παρουσιάζει τη νέα της κολεξιόν Limited Edition Women & Men FW 2022, μέσα από μια ιστορία που εξυψώνει προσωπικότητες με άποψη. Η πρόταση αντικατοπτρίζει τη διάθεση των ανθρώπων για τη σεζόν φθινόπωρο-χειμώνας, μια διάθεση που χαρακτηρίζεται από αισιοδοξία και αποφασιστικότητα.

massimo dutti

Η Limited Edition συλλογή γιορτάζει την ατομικότητα, την προσωπικότητα, την κομψότητα και τη θηλυκότητα. Αυτό το ιδιαίτερο συναίσθημα εκείνη τη στιγμή μεταξύ μέρας και νύχτας. Αυτή η καμπάνια απευθύνεται σε ανθρώπους που απολαμβάνουν το πρωτότυπο, το αποκλειστικό. Γι’ αυτό, η Massimo Dutti δημιούργησε ρούχα φτιαγμένα με premium ποιότητες για να σχεδιάσει καθαρές σιλουέτες και χειροποίητες λεπτομέρειες που κάνουν το κάθε κομμάτι μοναδικό.

massimo dutti

Στόχος είναι να δοθεί μια εικόνα προσεγμένη, με πιο δουλεμένα πατρόν, γραμμές που προσαρμόζονται στο σώμα και υφάσματα πρώτης ποιότητας που δίνουν μορφή στο σύνολο με διακριτικό πλην αψεγάδιαστο τρόπο.

massimo dutti

Υπό τη δημιουργική διεύθυνση των Ezra Petronio & Lana Petrusevych και με το αισθητικό κριτήριο της Emmanuel Alt, δημιουργείται ένα σκηνικό που συναρπάζει, με πρωταγωνιστές τις Rebecca Leigh Longendyke, Malika Louback, Adele Aldighieri και Mariam de Vinzelle (Women) και τους Leon Dame, Kit Butler και Dara Gueye (Men). Το αποτέλεσμα είναι μια ισχυρή οπτική άσκηση.

massimo dutti

Καλλιτεχνική διεύθυνση: Ezra Petronio & Lana Petrusevych

Fashion editor: Emmanuelle Alt

Φωτογραφία και σκηνοθεσία: Oliver Hadlee Pearch

Μοντέλα: Woman: Rebecca Leigh Longendyke, Malika Louback, Adele Aldighieri & Mariam de Vinzell. Men: Leon Dame, Kit Butler, Dara Gueye.

Μακιγιάζ: Christelle Cocquet

Styling: Marc Lopez

Παραγωγή: Mamma Team

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα: