Μοντέρνα νύφη: Σκέφτεσαι να παντρευτείς με κοστούμι; Σου βρήκαμε τα πιο οικονομικά

Αν είσαι μία μοντέρνα, αντισυμβατική νύφη και σκέφτεσαι να φορέσεις κοστούμι τη μεγάλη μέρα, τότε είσαι στο σωστό μέρος!

Elle 24 Μαΐ. 23
Μοντέρνα νύφη: Σκέφτεσαι να παντρευτείς με κοστούμι; Σου βρήκαμε τα πιο οικονομικά

Δεν χρειάζεται να φορέσεις νυφικό για να είσαι εντυπωσιακή νύφη. Άλλωστε ο θεσμός του γάμου ως τελετή έχει αλλάξει τόσο μέσα στα χρόνια, που και το ίδιο το ένδυμα που θα επιλέξεις για τη μεγάλη μέρα δεν χρειάζεται να είναι παραδοσιακό. Μπορεί να παντρεύεσαι σε Δημαρχείο, μπορεί να υπογράφεις σύμφωνο συμβίωσης, μπορεί οι λόγοι για τους οποίους αποφάσισες να επισημοποιήσεις τη σχέση σου να είναι εντελώς πρακτικοί. Αν λοιπόν είσαι μια μοντέρνα, αντισυμβατική νύφη και το νυφικό φόρεμα σου φαίνεται “too much”, σου έχει περάσει από το μυαλό ότι θα μπορούσες να φορέσεις ένα λευκό, κομψό κοστούμι;

Το εμβληματικό κοστούμι με φούστα YSL της Bianca Jagger, το κασμιρένιο πουλόβερ της Olivia Palermo, η ολόσωμη φόρμα Stéphane Rolland της Solange Knowles – Είναι μερικά από τα πιο iconic παραδείγματα που αποδεικνύουν ότι τα καλύτερα νυφικά σύνολα δεν περιλαμβάνουν βολάν, τούλι ή υπερβολικές παγιέτες.

Τα γαμήλια κοστούμια για τις γυναίκες είναι τάση. Ένας από τους λόγους που συνέβη αυτό ήταν η πανδημία. Οι γάμοι έγιναν πιο κλειστοί και οι νύφες άρχισαν να νιώθουν λιγότερη «πίεση» σχετικά με το τι θα φορέσουν. Θα δεις πράγματι ότι αν βγάλεις από την εξίσωση τα άβολα κορσέ και τις βαριές φούστες, ξαφνικά θα νιώσεις πολύ λιγότερο νευρική κατά τη διάρκεια της διαδικασίας – και δεν θα αισθάνεσαι περιορισμένη ούτε κατά τη διάρκεια του δείπνου ή του χορού, αν φυσικά μετά την «τελετή» – όπου κι αν αυτή τελεστεί – ακολουθήσει πάρτι. Και το καλύτερο; Ένα λευκό κοστούμι θα το ξανά φορέσεις, ενώ ένα νυφικό φόρεμα πολύ δύσκολα. Θα στέκει μόνο σαν ανάμνηση στην ντουλάπα σου, να φθείρεται κρεμασμένο σε μια κρεμάστρα. Κρίμα δεν είναι;

Από το να πληρώσεις λοιπόν ακριβά ένα νυφικό που θα φορέσεις μονάχα για λίγες ώρες, αναζητήσαμε και βρήκαμε οικονομικά λευκά κοστούμια για τη μεγάλη σου μέρα, τα οποία και δεν θα σου κοστίσουν μια περιουσία, και θα σας μείνουν να τα φορέσεις σε οποιαδήποτε άλλη περίσταση.

6 οικονομικά κοστούμια για μοντέρνες, αντισυμβατικές νύφες

Λευκό κοστούμι και λευκό sheer dress με απλικέ λουλούδια, Rococo

νύφη

Λευκό κοστούμι Toi&Moi

νύφη

Λευκό κοστούμι, Bill Cost

νύφη

Λευκό λινό κοστούμι, Sisley

νύφη

Ταγέρ Rebecca Vallance

lefko_tweed_tager_me_poupoula

Ταγέρ Alice + Oliva

νύφη

Κεντρική εικόνα: Launchmetrics/ Spotlight

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα: