Η Moschino «προσγειώνεται» στη Μύκονο

Η Moschino ανοίγει μια νέα pop-up μπουτίκ μέσα στο φημισμένο ξενοδοχείο Cavo Tagoo.

Elle 03 Αυγ. 23
Η Moschino «προσγειώνεται» στη Μύκονο

Είναι μια εποχιακή μπουτίκ στην οποία κανείς θα βρει τη συλλογή MOSKYNO MYKONOS, ένα όνομα που αποτελεί ένα ξεκάθαρο φόρο τιμής στο νησί.

Η limited-edition συλλογή είναι σχεδιασμένη αποκλειστικά για αυτόν τον προσωρινό χώρο: το βασικό μοτίβο είναι ένα ναυτικό εμπριμέ, σε γυναικεία και ανδρικά ρούχα και αξεσουάρ.

Moschino

Το εμπριμέ περιέχει χαρακτηριστικά στοιχεία και χρώματα του Ελληνικού νησιού: το επιβλητικό λευκό της αρχιτεκτονικής του νησιού, το μπλε που αντιπροσωπεύει τα κρυστάλλινα νερά και τον ουρανό, το κίτρινο και το κόκκινο που θυμίζουν το ηλιοβασίλεμα, αλλά και ένας καταρράκτης από σουβενίρ, στολίζουν το γραφικό αυτό σχέδιο.

Moschino

Η μπουτίκ αναπτύσσεται σε ένα όροφο και σχεδιάστηκε με στόχο να δημιουργήσει μια συνέχεια ανάμεσα στη συλλογή και τον χώρο: ένα φαρδύ χαλί με ιδιαίτερο ναυτικό σχέδιο γεμίζει ολόκληρο το κατάστημα, ένα τραπέζι με φινίρισμα ολογράμματος μεταμορφώνει τις αντανακλάσεις από διαφορετικές γωνίες, τρία μεγάλα παράθυρα αφήνουν να μπει το φυσικό φως, κάνοντας τον χώρο ακόμα πιο φιλόξενο.

Η συλλογή MOSKYNO MYKONOS είναι ήδη διαθέσιμη online στο moschino.com
και στο pop-up store στη Μύκονο.

Cover photo:©Launchmetrics/spotlight

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα: