6 ζακέτες Zara που τώρα χρειάζεσαι περισσότερο από ποτέ

Αυτές τις πλεκτές ζακέτες θα τις φορέσεις σίγουρα στην καραντίνα, αλλά και όταν επιστρέψουμε επιτέλους στους ρυθμούς μας.

Elle 08 Νοε. 20
6 ζακέτες Zara που τώρα χρειάζεσαι περισσότερο από ποτέ

Μπορεί το shopping να μην είναι προτεραιότητά μας αυτή τη στιγμή, αφού τις επόμενες εβδομάδες θα τις περάσουμε σε καραντίνα. Κάποια κομμάτια όμως συνεχίζουν να μας είναι πολύ χρήσιμα, ειδικά αυτές τις μέρες, αφού θα μπορούμε να τα φοράμε και στο σπίτι, αλλά και στις εξόδους μας για τα απαραίτητα. Μιλάμε φυσικά για τις πλεκτές ζακέτες, που αγκαλιάζουν το σώμα μας αυτές τις χειμωνιάτικες ημέρες, γι’ αυτό και τις αγαπάμε τόσο. Επειδή λοιπόν η καραντίνα θέλει cocooning, αυτές οι πλεκτές ζακέτες από τα Zara είναι must-have και εννοείται θα τις βρεις σε σούπερ οικονομικές τιμές. Το on-line shopping άλλωστε συνεχίζεται, γιατί σίγουρα έχεις ανάγκη από μια τονωτική ένεση για την ψυχολογία σου. Όσο για τις εξόδους σου στο σουπερμάρκετ ή για περπάτημα, σου δίνουμε 10+ 1 ιδέες για να φορέσεις τις ζακέτες σαν γνήσια fashionista.

Φυσικά δεν αγοράζουμε πράγματα μόνο για τις ημέρες καραντίνας, αλλά και για όλο το χειμώνα. Οι ζακέτες θα σου είναι πάντα χρήσιμες, οπότε μελέτησε τον οδηγό μας με τα σχέδια που ανακαλύψαμε στα Zara.

Πλεκτή Ζακέτα, Zara.

Ζακέτα, Zara.

Πλεκτή Ζακέτα, Zara.

Πλεκτή ζακέτα, Zara.

Πλεκτή ζακέτα, Zara.

Πλεκτή ζακέτα, Zara.

Ζακέτα, Zara.

Ζακέτα, Zara.

Ζακέτα, Zara.

Για περισσότερες ιδέες styling κάνε κλικ εδώ.

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT