ELLE Οκτωβρίου: Το φθινόπωρο είναι…ένας νέος έρωτας!

Fall in Love. Αυτό είναι το σύνθημα του τεύχους Οκτωβρίου του ELLE. Με αυτό υποδεχόμαστε το φθινόπωρο και τη μόδα της νέας σεζόν.

Elle 28 Σεπ. 22
ELLE Οκτωβρίου: Το φθινόπωρο είναι…ένας νέος έρωτας!

Το φθινόπωρο έχει στον ορισμό του το νέο, το φρέσκο, το αισιόδοξο, το αναπάντεχο και το υποδεχόμαστε έχοντας στις σελίδες μας την ενέργεια, την παρουσία, το ταλέντο της Adele, η οποία διανύει την καλύτερη και πιο…καθαρή στιγμή στην καριέρα της. Η τραγουδίστρια μιλά αποκλειστικά στο ELLE για τον νέο της δίσκο, τις πρόσφατες δυσκολίες, τον γιο της, το νέο της σύντροφο και φυσικά τις επόμενες, live εμφανίσεις της.

ELLE Οκτωβρίου
ΦΩΤΟΓΡΑΦOΣ: MARIO SORRENTI, STYLING: GEORGE CORTINA

Στο επίκεντρο όμως πάντα είναι η μόδα. Αυτή η μοναδικά όμορφη και δημιουργική περιπέτεια. Γι’ αυτό ερωτευόμαστε τη μόδα της σεζόν. O έρωτας ανήκει στο κόκκινο. Στο κόκκινο που φέτος ερωτοτροπεί με το φούξια. Το αποτέλεσμα έχει πάθος και προκαλεί τις αισθήσεις.

ELLE Οκτωβρίου
ΦΩΤΟΓΡΑΦOΣ: LAURIE BARTLEY, STYLING: AURELIA DONALDSON, FASHION EDITOR: CHARLOTTE DEFFE (ELLE INTERNATIONAL)

Επιπλέον, το office look κάνει βήματα μπροστά και εμπλουτίζεται με athleisure και comfort κομμάτια. Καταλήγει ιδανικό για κορίτσια και αγόρια που ξέρουν να σπάνε τα στερεότυπα μιας preppy εμφάνισης.

ELLE Οκτωβρίου
ΦΩΤΟΓΡΑΦOΣ: CHRISTIAN MACDONALD, STYLING: ALEX WHITE

Είστε έτοιμες για την επανάσταση του πλεκτού; Φορέματα, φούστες, τζάκετ, αξεσουάρ… Όλα είναι ζεστά, απαλά, αφράτα αλλά κυρίως έχουν τα χαρακτηριστικά που μας κάνουν να λατρεύουμε και τα πουλόβερ.

ELLE Οκτωβρίου
ΦΩΤΟΓΡΑΦOΣ: JASON KIBBLER, STYLING: BENEDETTA DELL ORTO, FASHION EDITOR: CHARLOTTE DEFFE
(ELLE INTERNATIONAL)

Τις ημέρες μας κάνει πιο φωτεινές τη λάμψη νέων ανθρώπων. Φέτος, η μικρή οθόνη θα γεμίσει με το ταλέντο, νέων ηθοποιών που είτε εμφανίζονται πρώτη φορά, είτε προέρχονται από το θέατρο κάνοντας τα πρώτα τους επιφυλακτικά βήματα σε κάποιο από τα πολλά σήριαλ που καταλαμβάνουν φέτος την ελληνική τηλεόραση. Μαζί μας οι: Μαρία Παπαφωτίου, Μάρκος Παπαδοκωνσταντάκης, Ναταλία Πελέκα, Χρήστος Κραγιόπουλος, Έκτορας Λιάτσος και ο Τάσος Λέκκας. Όλοι τους ονειρεύονται ένα επαγγελματικό πλαίσιο μακριά από κακοποιητικές συμπεριφορές και υπόσχονται ότι θα παλέψουν και αυτοί για να το καταφέρουμε.

ELLE Οκτωβρίου

Στο μέτωπο καριέρα που βρίσκεται παγκοσμίως σε αναβρασμό, τώρα οι εξελίξεις συνεχίζονται. Για δεκαετίες ολόκληρες εξισώναμε την επιτυχία με τη δουλειά. Μετρούσαμε τις νίκες μας με βάση τα ψηφία του μισθού μας και τις ολοένα και ανώτερες βαθμίδες εργασίας που προσθέταμε όταν ενημερώναμε το προφίλ μας στο LinkedIn. Τα τελευταία χρόνια όμως συντελείται μια σιωπηλή επανάσταση. Όχι, δεν παραιτηθήκαμε όλες μαζικά – ελάχιστες είχαν και έχουν τη δυνατότητα να
ακολουθήσουν το ρεύμα της «Μεγάλης Παραίτησης». Αλλά πλέον όλο και περισσότερες γυναίκες βάζουμε σε άλλες βάσεις έννοιες όπως η επιτυχία, η φιλοδοξία και η καταξίωση. Οπότε πια η επαγγελματική επιτυχία δεν είναι συνώνυμη της αποφασιστικότητας και της φιλοσοφίας του «ό,τι θέλω μπορώ να το καταφέρω». Ποτέ δεν ήταν. Ήρθε ο καιρός να την προσπεράσουμε και να έρθουμε πιο κοντά σε έννοιες όπως η ολοκλήρωση (που μπορεί να οδηγήσει σε άλλου είδους… καταξίωση, εντός και εκτός γραφείου).

ELLE Οκτωβρίου
ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΣ: RICCARDO TINELLΙ, STYLING: DEBORAH DUTRAIN

Το φθινόπωρο είναι η ιδανική εποχή για αλλαγές εμφάνισης…κυρίως στα μαλλιά. Στο ELLE Οκτωβρίου βάζουμε στο μικροσκόπιο τις επικρατέστερες τάσεις στα κουρέματα και στα χτενίσματα. Στόχος μας: Η κορυφή του στυλ.

ELLE Οκτωβρίου
ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΣ: JENS STUART, STYLING: JULIE CHANUT-BOMBARD

Από το ρεπορτάζ υγείας τα νέα είναι αισιόδοξα. Μετά την καταιγιστική πρόοδο που έχει συντελεστεί τα τελευταία χρόνια στον πρώιμο καρκίνο του μαστού, η επιστήμη βάζει στόχο να καταπολεμήσει και τους προχωρημένους και μεταστατικούς όγκους, χαρίζοντας ελπίδα σε εκατομμύρια γυναίκες που μέχρι πρόσφατα θεωρούνταν οι «άτυχες» μεταξύ των ασθενών. Με αφορμή τον Μήνα Πρόληψης και Ενημέρωσης για τον καρκίνο του μαστού, καταγράφουμε όλες τις εξελίξεις.

ELLE Οκτωβρίου
ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΣ: THOMAS WATSON, STYLING: DEBORAH DUTRAIN

Δώρο με το ELLE Οκτωβρίου το πιο εθιστικό rock άρωμα, το YSL BLACK OPIUM με νότες μαύρου καφέ που μας γεμίζει ενέργεια.

ELLE Οκτωβρίου

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT