Riviera Chic: Τα πιο κομψά αξεσουάρ που θέλουμε τώρα

To καλοκαίρι κάνει την καρδιά μας να χτυπά δυνατά... Το στυλ μας γίνεται πιο glamorous και βάφεται με το φως και τα χρώματα της Ελλάδας μέσα από τις νέες συλλογές αξεσουάρ της Folli Follie.

Elle 25 Μαΐ. 18
Riviera Chic: Τα πιο κομψά αξεσουάρ που θέλουμε τώρα

Βόλτες στον ήλιο, χρυσαφένια επιδερμίδα, κοκτέιλ πάρτι δίπλα στο κύμα… Ζούμε το καλοκαίρι με άψογο στυλ και απολαμβάνουμε την κάθε στιγμή, μέχρι την τελευταία αναζωογονητική βουτιά. Επειδή οι λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά στην εμφάνιση, η Folli Follie μάς προτείνει τρεις νέες συλλογές αξεσουάρ, εμπνευσμένες από τη μαγεία της Ελλάδας.

Η συλλογή Club Riviera ποντάρει στις all-time-classic ρίγες. Το κλασικό breton μοτίβο, που έχουμε ταυτίσει με το κοσμοπολίτικο Σεν Τροπέ, κρατά τον πρωταγωνιστικό ρόλο και πλαισιώνεται από λευκό, μαύρο, κόκκινο ή κίτρινο, δημιουργώντας υπέροχους συνδυασμούς σε μικρές τσάντες, shopping bags και φακέλους. Η Lady Riviera αποπνέει μια μοναδική αίσθηση κομψότητας και γοητεύει με την απλότητά της, όπως ένα ηλιόλουστο κυριακάτικο πρωινό δίπλα στη θάλασσα που μπορεί να μας μείνει αξέχαστο. Το ιδιαίτερο κούμπωμα στις τσάντες, οι διακοσμητικές ραφές και οι χρυσές λεπτομέρειες είναι οι statement πινελιές που απογειώνουν το στυλ.

Όσο για τις ριγέ tote bags της Island Riviera, είναι τόσο δροσερές που θα φέρουν σίγουρα το summer mood και στην πόλη. Τα λαμπερά ριγέ κοσμήματα από κρύσταλλα Murano και τα εκλεπτυσμένα ρολόγια Club Riviera ολοκληρώνουν με τον καλύτερο τρόπο μια ακαταμάχητη εμφάνιση. Κατεβάζουμε ρυθμούς και παραδινόμαστε στην πιο ξέγνοιαστη εποχή…

Info: Στα καταστήματα Folli Follie και στο follifollie.com

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT