Τα χρωματιστά φορέματα που θα φέρουν την άνοιξη στην ντουλάπα σου

Με αυτά τα χρωματιστά φορέματα θα ανανεώσεις την γκαρνταρόμπα σου!

Elle 01 Απρ. 23
Τα χρωματιστά φορέματα που θα φέρουν την άνοιξη στην ντουλάπα σου

Την άνοιξη ακόμα και οι ορκισμένες fans των total black looks πείθονται να εντάξουν έστω και ένα item με χρώμα στην εμφάνιση τους, “σπάζοντας” έτσι τη μουντή διάθεση του χειμώνα που φέρνουν μαζί τους τα σκούρα fashion items. Λίγο ο ήλιος, ο γαλανότερος ουρανός αλλά και τα όλα τα όμορφα της άνοιξης γεννάνε μέσα μας μία διάθεση για ένα χρωματικό blast στην καθημερινότητα μας.

Οι colorful επιλογές μας δεν περιορίζονται μόνο σε αυτά που επιλέγουμε να φορέσουμε, αυτά που φοράμε όμως είναι αυτά που καθορίζουν σημαντικότερα τη διάθεση και την ψυχολογία μας και το χρώμα ή η έλλειψη του είναι αδιαμφισβήτητα ένας πολύ σημαντικός παράγοντας ακόμα και αν το αγνοούμε.

Χρωματιστά φορέματα που θα φέρουν την άνοιξη στην ντουλάπα σου

Ο λόγος όμως που τα σκουρόχρωμα σύνολα είναι περισσότερο δημοφιλή είναι κυρίως η άνεση και η ευκολία που μας χαρίζουν ως προς το να τα συνδυάσουμε μεταξύ τους και να δημιουργήσουμε κομψά outfits χωρίς να υπάρχει περιθώριο για κάποιο στιλιστικό “ατόπημα”. Ένας safe τρόπος να προσθέσεις το χρώμα στις εμφανίσεις σου είναι να επιλέξεις ένα one-piece item με χρώμα και να ολοκληρώσεις το σύνολο σου με ουδέτερου χρώματος αξεσουάρ και λεπτομέρειες. Το κομμάτι που θα σε διευκολύνει περισσότερο αλλά θα σου δώσει και extra stylish πόντους θα είναι αναμφίβολα ένα φόρεμα, το οποίο έχει την μοναδική ιδιότητα να ολοκληρώνει την εμφάνιση σου προσδίδοντας θηλυκότητα αλλά και στιλ.

Διάβασε τη συνέχεια στο MissBloom.gr

Κεντρική φωτογραφία: ΙΜΑΧtree

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT