Τα νέα Y2K παπούτσια που θα θες να ενσωματώσεις στα looks σου

Τα παπούτσια που θα λατρέψουν οι millennials (και οι Gen Zers).

Elle 12 Δεκ. 23
Τα νέα Y2K παπούτσια που θα θες να ενσωματώσεις στα looks σου

Πολλές φορές για να προχωρήσουμε μπροστά, χρειάζεται να κοιτάξουμε πίσω. Αυτό τουλάχιστον αποδείχθηκε από τις σεζόν που μας πέρασαν, όπου οι fashion lovers χρειάστηκε να λάβουν έμπνευση για την εμφάνισή τους από τα extreme ’00s. Όσο κι αν πρόκειται για μία περίοδο όπου δεν λήφθηκαν οι πιο σωστές στιλιστικές αποφάσεις, οι Gen Zers φαίνεται να θέλουν να τη βιώσουν, ακόμη και καθυστερημένα. Γι’αυτό, τα νέα παπούτσια που κυκλοφόρησαν, με την Y2K διάθεση και την εκκεντρική αισθητική, θα μπουν σίγουρα στη wishlist σου.

Ο λόγος για τα Chuck 70 De Luxe, ένα καινούριο ζευγάρι παπούτσια που θα προστεθεί στην οικογένεια της Converse Icon. Ειδικότερα, πρόκειται για το Chuck 70 που αποκτά μία απρόσμενη δίπατη όψη, με αποτέλεσμα να είναι μοναδικό και τολμηρό σαν επιλογή. Με επιρροές από τη grunge σκηνή των ’90s όσο και τη street style αισθητική των ’00s, η Converse παρουσιάζει το πιο ανατρεπτικό της μοντέλο μέχρι σήμερα.

παπούτσια

Αν πάντα επιθυμείς το παπούτσι σου να έχει έστω και λίγο τακούνι, τα Chuck 70 De Luxe είναι η ιδανική επιλογή για μία casual εμφάνιση που μπορεί να φορεθεί και σε βραδινή έξοδο. Από την άλλη, το γεγονός ότι είναι διαθέσιμο στο διαχρονικό total μαύρο ή το λευκό και το άμεσα αναγνωρίσιμο ασπρόμαυρο, σου δίνει τη δυνατότητα να πειραματιστείς με τα looks σου, επιλέγοντας εκείνο που ταιριάζει περισσότερο με τα υπόλοιπα outfits σου.

παπούτσια

παπούτσια

Η αλήθεια είναι πως το εν λόγω ζευγάρι παπούτσια είναι ένα κομμάτι που σου δίνει τη δυνατότητα να είσαι ο εαυτός σου, ενσωμάτωνοντάς το στο δικό σου στιλ. Το Chuck 70 De Luxe αποτελεί μια ωδή στη διαφορετικότητα, δίνοντας την τόλμη στον κάθε ένα να εκφραστεί με τον δικό του τρόπο.

παπούτσια

παπούτσια

Κεντρική φωτογραφία: Launchmetrics / spotlight

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT