Θέλεις να γίνεις πειρατής; Ή προτιμάς να είσαι λιοντάρι; Μπορείς να είσαι ό,τι θέλεις, με τη νέα σειρά ZARA mini artist.

Η Zara λανσάρει τη νέα σειρά mini artist, μια συλλογή προϊόντων ομορφιάς που έχουν σχεδιαστεί για να κάνουν τα όνειρα των παιδιών πραγματικότητα.

Elle 02 Φεβ. 23
Θέλεις να γίνεις πειρατής;  Ή προτιμάς να είσαι λιοντάρι;  Μπορείς να είσαι ό,τι θέλεις, με τη νέα σειρά ZARA mini artist.

Η Zara λανσάρει μια συλλογή προϊόντων ομορφιάς που έχουν σχεδιαστεί για να κάνουν τα όνειρα των παιδιών πραγματικότητα, μια παιχνιδιάρικη κάψουλα γεμάτη χρώμα, στην οποία η δημιουργικότητα, η φαντασία και η διασκέδαση είναι το κλειδί. Η σειρά Mini Artists περιλαμβάνει τόσο προϊόντα όσο και αξεσουάρ που ολοκληρώνουν αυτή την εμπειρία που ωθεί τη δημιουργική αυτοέκφραση και τη φαντασία με την εξερεύνηση των τόνων, των υφών και των μοτίβων. Αυτό το έργο είναι ξεχωριστό για την Diane Kendal, η οποία ως make-up artist έχει ενώσει τις γνώσεις της με τη δική της εμπειρία μαμάς-καλλιτέχνη, για να δημιουργήσει μια μοναδική προσφορά που ενισχύει τις αγαπημένες στιγμές της παιδικής ηλικίας.

ZARA

ZARA

Οι φόρμουλες και οι υφές των Mini Artists είναι φιλικές, απαλές και εύκολες στην εφαρμογή τους. Βερνίκια νυχιών: Βερνίκια νυχιών με βάση το νερό ιδανικά για να βάψετε τα νύχια σας σε χίλια χρώματα και αν αλλάξετε γνώμη, αφαιρέστε ξανά το χρώμα με νερό και επαναλάβετε τη δράση όσες φορές θέλετε. Διατίθενται 12 χρώματα. 6 γκλίτερ και 6 ματ χρώματα. Τα 6 χρώματα λάμψης μπορείτε να τα βρείτε σε ένα σετ. Όλα τα υπόλοιπα προϊόντα έχουν σχεδιαστεί για να χρησιμοποιούνται τόσο στο πρόσωπο όσο και στο σώμα. Μολύβια Προσώπου: Μολύβια σε κρεμ χρώμα με πολύ ωραία υφή και υψηλή χρώση ώστε το σχέδιο μαζί τους να είναι πανεύκολο. Διατίθεται σε 8 διαφορετικά χρώματα, δύο από αυτά σε glitter.

ZARA

Τα ματ χρώματα επίσης μπορείτε να τα βρείτε σε ένα σετ. Powder Palette (με αυτοκόλλητα για την εξατομίκευση της παλέτας): Παλέτες χρώματος σε σκόνη για να παίξετε με μια εξαιρετικά απλή και φιλική φόρμουλα, ώστε το παιχνίδι μαζί τους να είναι όσο το δυνατόν πιο εύκολο. Διατίθεται σε 3 διαφορετικές παλέτες χρωμάτων, τρελά νέον, μαλακά παστέλ και βασικά χρώματα. Glitter Pots: Κρεμ λαμπερά χρώματα, ιδανικά για να λάμψετε και να σχεδιάσετε ό, τι θέλετε με έναν εξαιρετικά εύκολο τρόπο. Γίνετε γοργόνα, σαύρα, λιβελούλα ή ό, τι έρχεται στο μυαλό. Cream Palette: Παλέτα κρεμ χρωμάτων με τους τέλειους βασικούς τόνους, ώστε να μπορείτε να αναμίξετε τα χρώματα και να δημιουργήσετε τα δικά σας. Διατίθεται μόνο μονόχρωμη παλέτα με πέντε κύριους τόνους. Πινέλα: Τέσσερα πινέλα διαθέσιμα για να αφήσουν τη φαντασία σας ελεύθερη. Κάθε ένα με διαφορετικό σχήμα, έτσι ώστε οι πινελιές κάθε σχεδίου να είναι όπως θέλετε. Μπορείτε να τα βρείτε σε μεμονωμένες συσκευασίες ή όλα μαζί σε ένα σετ.

ZARA

ZARA

Η σειρά ολοκληρώνεται με διάφορα αξεσουάρ. Face charts: σχέδια διαφορετικών προσώπων, ώστε να μπορείτε να σχεδιάσετε πάνω τους όλα τα βλέμματα που θέλετε, να είστε δημιουργικοί, να εφεύρετε αυτό που θέλετε, να το σχεδιάσετε σε χαρτί και στη συνέχεια στο πρόσωπό σας. Face Stencils: Πρότυπα διαφορετικών μεγεθών και σχημάτων, έτσι ώστε η σχεδίαση στο δέρμα σας να είναι πολύ πιο εύκολη από ό, τι φανταζόσασταν. Δημιουργήστε τα δικά σας τατουάζ και χρησιμοποιήστε αυτά τα στένσιλ που πλένονται όσες φορές θέλετε.

ZARA

ZARA

ZARA

ZARA

Μάσκες προσώπου: Μεταμφιέστε τον εαυτό σας ως αυτό που θέλετε όσες φορές θέλετε, καθώς αυτά τα πρότυπα που πλένονται μπορούν να χρησιμοποιηθούν αρκετές φορές. Mixing Palette: Ένας μίνι καλλιτέχνης χρειάζεται μια παλέτα μίξης, ώστε η δημιουργικότητα και η φαντασία να μπορούν να πετάξουν όσο το δυνατόν περισσότερο, γι ‘αυτό δεν θα μπορούσε να λείπει από αυτή τη συλλογή. Χρησιμοποιήστε το για να αναμίξετε τους τύπους και τα διαφορετικά χρώματα που μπορείτε να βρείτε στη συλλογή και έτσι να δημιουργήσετε τα δικά σας χρώματα. Μικρή ποδιά: Η δημιουργικότητα μπορεί να είναι ακατάστατη, οπότε χρησιμοποιήστε αυτή τη μικρή ποδιά για να κρατήσετε τους γονείς σας χαρούμενους…

Το Mini Artists θα είναι διαθέσιμο στο διαδίκτυο στο Zara.com από τις 2 Φεβρουαρίου, με μια σειρά έξυπνων προϊόντων πολλαπλών χρήσεων που πωλούνται μεμονωμένα ή σε σετ.

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT