Θηλυκή Συμμαχία: Τα νέα ρολόγια της Βreitling είναι το σύμβολο κάθε γυναίκας με ισχυρή θέληση

Η παρουσίαση των νέων ρολογιών Navitimer 36 και 32 της Bretling ήταν η αφορμή να ταξιδέψουμε στο Παρίσι και να γνωρίσουμε από κοντά δυναμικές και ταλαντούχες γυναίκες σε μια elegant γιορτή ενδυνάμωσης και αισιοδοξίας.

Μαρία Πατούχα 09 Οκτ. 23
Θηλυκή Συμμαχία: Τα νέα ρολόγια της Βreitling είναι το σύμβολο κάθε γυναίκας με ισχυρή θέληση

Η ώρα που ο ήλιος βουτούσε πίσω από τις στέγες της γαλλικής πρωτεύουσας, ήταν η ιδανική στιγμή για να βρεθούμε στους όμορφους κήπους του φημισμένου εστιατορίου Apicius και, υπό τους ήχους live χαλαρωτικής μουσικής, να συστηθούμε με 50 γυναίκες από τη νότια Ευρώπη -ambassadors της Breitling, δημοσιογράφους, επιχειρηματίες, καλλιτέχνες, αθλήτριες κ.ά.- που, όπως ακριβώς και το διάσημο ελβετικό brand ωρολογοποιίας, στηρίζουν τη γυναικεία ενδυνάμωση, έχουν όραμα, τιμούν το παρελθόν τους και ονειρεύονται με τα πιο φωτεινά χρώματα το μέλλον τους.

Βreitling

Οι καλεσμένοι απόλαυσαν υπέροχο art de la table και ενδιαφέρουσες συζητήσεις.

Τα δύο νέα γυναικεία μοντέλα Navitimer, διαμέτρου 36 και 32mm, ταιριάζουν σε γυναίκες που, όπως υπογράμμισε και ο Edouard d’ Arbaumont, γενικός διευθυντής της Breitling Νοτίου Ευρώπης, «καταργούν τις συμβάσεις και ορίζουν νέα πρότυπα. Με αυτά τα δύο νέα μοντέλα, η Breitling αποδεικνύει ότι μπορεί να αναβαθμίσει ένα χρηστικό ρολόι -το απαραίτητο εργαλείο των πιλότων- για να στολίσει τον καρπό γυναικών με ισχυρή θέληση».

Βreitling

Κατά τη διάρκεια του δείπνου, μέλη της «οικογένειας» του brand, της λεγόμενης Βreitling Squad, μοιράστηκαν τους προβληματισμούς, τις εμπειρίες και τα σχέδιά τους για το μέλλον.

Βreitling

Ανάμεσά τους και η ηθοποιός Τόνια Σωτηροπούλου η οποία, μέσα από έναν συγκινητικό λόγο, τόνισε ότι το μυστικό για να κατακτήσει μια γυναίκα τα όνειρά της είναι «να μένει πιστή στον εαυτό της και να μην αφήνει κανέναν να της υπαγορεύσει τι πρέπει να κάνει. Αν θες να γίνεις μια δυνατή γυναίκα, δεν πρέπει ποτέ να τα παρατάς.Χρειάζεται σκληρή δουλειά, αλλά και να εμψυχώνουμε η μία την άλλη».

Βreitling

Η χορεύτρια Victoria Dauberville έκλεισε ονειρικά τη βραδιά.

Η βραδιά έκλεισε ονειρικά με τη χορεύτρια και χορογράφο Victoria Dauberville να δίνει μια… μίνι παράσταση μπαλέτου, περνώντας σαν αερικό ανάμεσα στους καλεσμένους.

Info: Mπορείτε να δείτε τη νέα συλλογή καθώς και όλα τα ρολόγια της Breitling από κοντά στην επίσημη μπουτίκ της (Βουκουρεστίου 6, Αθήνα) και στο @breitling_athens_squad

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT