Το Zara μόλις κυκλοφόρησε μία σειρά τζην για ΟΛΑ τα σώματα

Η πιο size-inclusive συλλογή του brand είναι γεγονός!

Elle 07 Μαΐ. 22
Το Zara μόλις κυκλοφόρησε μία σειρά τζην για ΟΛΑ τα σώματα

Τι συμβαίνει όταν συνδυάζεις δύο brands, το ένα με περισσότερα από 2200 καταστήματα και πάνω από 7 δισεκατομμύρια δολάρια σε καθαρές πωλήσεις ηλεκτρονικού εμπορίου πέρυσι και το άλλο με την τεχνολογία fit που του επιτρέπει να δημιουργήσει κομψά τζήν που δεν ανοίγουν στη μέση και ταιριάζουν σε όλους τους σωματότυπους από μεγέθος 00 έως 30; Είναι απλό! Ένα οικονομικά προσιτό, size-inclusive και πραγματικά όμορφο τζην.

Αυτό ακριβώς προσφέρει η ολοκαίνουργια συνεργασία των Zara και της Good American, η οποία κυκλοφορεί στο Zara.com και σε περισσότερα από 40 καταστήματα σε όλες τις ΗΠΑ από τις 5 Μαΐου.

Η συλλογή – η οποία περιλαμβάνει τέσσερα στυλ τζην με τις χαρακτηριστικές ζώνες και το sculpting ύφασμα της Good American και επτά επιπλέον κομμάτια όπως basic μπλουζάκια, σακάκια και ολόσωμες φόρμες – συμβολίζει μια σημαντική αλλαγή για τo Zara, καθώς προηγουμένως το brand έφτανε μόνο μέχρι μέγεθος XXL. Συνεργαζόμενο με την Good American, η οποία έχει επικεντρώσει την προσοχή της από την ίδρυσή της το 2016, στην δημιουργία μιας σειράς μεγεθών χωρίς αποκλεισμούς, μπόρεσε να κάνει τη μετάβαση προς τα plus-size μεγέθη με ένα προϊόν κορυφαίας κατηγορίας.

Δεν έχουμε πληροφορίες για αν αυτή η συλλογή θα έρθει ή όχι στη χώρα μας, αν και πολύ το ελπίζουμε, αλλα΄μπορείς να πάρεις μία γεύση από τη φανταστική φωτογράφιση με την υπογραφή του Mario Sorrenti.

zara
zara
zara
zara
zara
zara
zara
Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα: