Βρήκαμε τα πιο άνετα και stylish φορέματα για να ταξιδέψουμε με το πλοίο

Με αυτές τις επιλογές θα εξασφαλίσεις άνεση και στυλ.

Elle 01 Αυγ. 23
Βρήκαμε τα πιο άνετα και stylish φορέματα για να ταξιδέψουμε με το πλοίο

Οι ημέρες του χρόνου όπου όλο το daydreaming που έχουμε κάνει και περιλαμβάνει εμάς σε αμμουδιές με γαλαζοπράσινα νερά, έχουν φτάσει. Το μόνο που έχουμε να κάνουμε πριν ξεκινήσουμε τις διακοπές μας είναι να τα αφήσουμε όλα πίσω και να πάμε να απολαύσουμε το καλοκαίρι, την ωραία παρέα και την ξεγνοιασιά. Πριν όμως πατήσουμε το πόδι μας στο πολυπόθητο νησί, υπάρχει ένα άλλο στάδιο που σε πολλούς λειτουργεί ως ένας προθάλαμος των διακοπών, και αυτό είναι το ταξίδι με πλοίο προς το νησί.

Οι ώρες που περνάμε στο πλοίο με κατεύθυνση τις καλοκαιρινές μας διακοπές, είναι οι ώρες που περνάμε δίπλα στη θάλασσα ενώ ονειροπολούμε τις αναμνήσεις που πρόκειται να δημιουργήσουμε. Για να είμαστε άνετες, καθώς το ταξίδι με ένα γεμάτο πλοίο είναι μία ιδιαίτερη εμπειρία, χρειάζεται να έχουμε περίπου υπολογίσει τι θα φορέσουμε κατά τη διάρκεια του ταξιδιού. Αυτά που χρειαζόμαστε από το outfit μας για να ταξιδέψουμε με πλοίο είναι να μας παρέχει άνεσηνα μην κρυώνουμε από το air condition το οποίο είναι πάντοτε πολύ δυνατό, εάν βγούμε όμως στο κατάστρωμα να μην ζεσταινόμαστε ή να μην κρυώνουμε εάν είναι βραδινή ώρα, όπως και το να μπορούμε με άνεση να κάτσουμε σε οποιοδήποτε σημείο χρειαστεί ή επιθυμήσουμε εκείνη την στιγμή.

Για ένα άνετο σύνολο που καλύπτει όλες αυτές τις προδιαγραφές, μία καλή επιλογή είναι να φορέσουμε ένα άνετο φόρεμα. Ένα φόρεμα σε midi ή maxi μήκος και loose γραμμή, θα ικανοποιήσει περισσότερο τις ανάγκες μας ενώ καλό θα ήταν να αποφύγουμε το λευκό χρώμα για να είμαστε σίγουρες ότι δεν θα λερωθούμε και να κινούμαστε με περισσότερη άνεση. Κάτι ακόμη που καλό θα ήταν να λάβεις υπόψιν σου για να διαλέξεις το σύνολο σου, αφορά τη θερμοκρασία σου στο πλοίο. Ένα φόρεμα κατασκευασμένο από ανάλαφρο ύφασμα και μακριά μανίκια θα είναι ιδανικό για να περάσεις με άνεση τις ώρες σου στο ταξίδι. Εάν από την άλλη θέλεις να φορέσεις ένα κοντομάνικο ή strapped φόρεμα, φρόντισε να έχεις μαζί σου ένα πανωφόρι. Ιδανικό για την περίσταση θα ήταν ένα denim jacket ή μία λεπτής ύφανσης ζακέτα.

Βρες τη shopping list μας στο MissBloom.gr

Cover photo:©Launchmetrics/spotlight

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT