Βρήκαμε το αγαπημένο πουλόβερ των Γαλλίδων και κοστίζει κάτω από 15 ευρώ

Αναμφίβολα, μιλάμε για το item που δεν πρέπει να λείπει από τη γκαρνταρόμπα σου.

Elle 21 Ιαν. 24
Βρήκαμε το αγαπημένο πουλόβερ των Γαλλίδων και κοστίζει κάτω από 15 ευρώ

Συχνά όταν έχεις ανάγκη από έμπνευση για τα δικά σου looks, είναι επόμενο να κάνεις μία έρευνα στα accounts των αγαπημένων σου fashion influencers, οι οποίες συμβαίνει να είναι Γαλλίδες. Άλλωστε, δεν αποτελεί τυχαίο γεγονός, αφού είναι γνωστό πως οι Γαλλίδες συγκαταλέγονται στις πιο κομψές γυναίκες του πλανήτη. Ψάχνοντας, λοιπόν, για τα casual looks σου αναμφίβολα θα καταλήξεις στο συμπέρασμα πως υπάρχει ένα item που δεν λείπει από τη γκαρνταρόμπα τους. Ο λόγος για το πουλόβερ μαρινιέρα που κάθε Γαλλίδα συνηθίζει να φοράει, αφού είναι κάπως συνυφασμένο με τη γαλλική ταυτότητα.

Ειδικότερα, πρόκειται για ένα κομμάτι που δεν μπορεί να φορεθεί μόνο σε casual εμφανίσεις, καθώς με τα κατάλληλα items μπορεί να σταθεί και σε πιο dressy events – από τη στιγμή που οι Γαλλίδες το έχουν αναδείξει. Καταλαβαίνεις, λοιπόν, πως το εν πουλόβερ δεν πρέπει να λείπει από τη δική σου προσωπική συλλογή, αν θες το στιλ σου να αποπνέει αέρα Παρισιού.

Θέλοντας να σε βοηθήσουμε να προσθέσεις το αγαπημένο κομμάτι των Γαλλίδων, ώστε τα looks να έχουν αυτό το “je ne sais quoi” των French girls, βρήκαμε το άνετο πουλόβερ από H&M που θα συνοδεύσει κάθε χαλαρή εμφάνισή σου. Ωστόσο, ο λόγος που θα σε πείσει να το αποκτήσεις – πέρα από την “επιρροή” των Γαλλίδων- είναι η τιμή του εν λόγω item, καθώς κοστίζει μόνο 14,99 ευρώ.

Πουλόβερ μαρινιέρα, H&M

πουλόβερ

 

Κεντρική φωτογραφία: Launchemetrics / spotlight

 

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT