Τα ζώδια της ημέρας (11/10)

Σελήνη σε δυσαρμονία με Ήλιο και Ουρανό και σε σύνοδο με Δία: Μέρα αντιθέσεων, δοκιμασιών αλλά και λυτρώσεων για τα ζώδια.

Elle 11 Νοε. 21
Τα ζώδια της ημέρας (11/10)

Το ELLE.gr σε συνεργασία με τον επιτυχημένο αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, γράφουν καθημερινά τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς. Τι λένε λοιπόν τα ζώδια σήμερα, 11 Νοεμβρίου 2021; Πώς θα εξελιχθεί η ημέρα για εσάς;

Κριός

Η καλή εργασία και η επιμονή σας στην προετοιμασία και στις εναλλακτικές λύσεις σας δίνουν περιθώρια ελευθερίας κινήσεων, εντυπωσιασμού, αλλά και έλξης του ατόμου που σας ενδιαφέρει.

Ταύρος

Εσείς και οι άλλοι είναι το θέμα της ημέρας και θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στα λόγια και στους χειρισμούς σας. Προσέξτε τις νομικές σας υποθέσεις!

Δίδυμοι

Είναι η εποχή που χρειάζεστε όσους περισσότερους συμμάχους μπορείτε αλλά εσείς, έχετε την τάση να αγνοείτε εκείνους που σας στηρίζουν και σας υποστηρίζουν.

Καρκίνος

Με επίκεντρο του ενδιαφέροντός σας το οικονομικό, δημιουργείτε εντάσεις που τις περισσότερες φορές είναι περιττές. Σοβαρευτείτε και δώστε στις καταστάσεις την προσοχή που τους αξίζει!

Λέων

Η αγκύλωσή σας στην τάξη και στα προνόμια του παρελθόντος συνεχίζεται με αποτέλεσμα να καθυστερούν κάποιες συμφωνίες ή να εμποδίζεται η επικοινωνία σας με κέντρα αποφάσεων στην εργασία.

Παρθένος

Επωφεληθείτε από κάποια από τα κενά των υποχρεώσεών σας για να ετοιμαστείτε καλύτερα στις νομικές και οικονομικές σας διεκδικήσεις. Δεν έχετε χρόνο για χάσιμο!

Ζυγός

Αισθηματικά και προσωπικά θέματα βρίσκονται με κάθε τρόπο στο προσκήνιο και θα πρέπει να επιδείξετε όλες τις διπλωματικές σας δεινότητες για να μπορέσετε να επιβάλλετε ειρήνη και ηρεμία.

Σκορπιός

Συνήθως τα καταφέρνετε καλύτερα στα πολύπλοκα θέματα, ενώ στα εύκολα τείνετε να αγνοείτε εντελώς την πιθανότητα, οι άλλοι να μην συμφωνούν μαζί σας, ή να μην καταλαβαίνουν τις προθέσεις σας!

Τοξότης

Οι ευαίσθητες ισορροπίες διατηρούνται μόνο με τη δική σας σιωπή και θα πρέπει να εξακολουθήσετε να απολαμβάνετε της εμπιστοσύνης που κάποιοι σας δείχνουν.

Αιγόκερως

Το καλύτερο σενάριο για εσάς, είναι να μην υπάρχει σενάριο. Προσπαθήστε να μην παρεξηγήσουν οι άλλοι τις καλές σας προθέσεις!

Υδροχόος

Επαγγελματικά και πρακτικά θέματα θα σας απασχολήσουν, καθώς επίσης και η στάση που πρέπει να κρατήσετε απέναντι σε ένα θέμα που σας έχουν εμπιστευτεί.

Ιχθύες

Κερδίστε χώρο και χρόνο για τις υποθέσεις σας που βρίσκονται σε εξέλιξη! Οργανώστε καλύτερα το χρόνο και τις φιλοδοξίες σας!

Βρείτε τις ημερήσιες αλλά και τις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για καθένα από τα 12 ζώδια εδώ!

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT