Τα ζώδια της ημέρας (18/12)

Ήλιος σε μικρή αρμονία με Αφροδίτη: Καλοσύνη και συναίσθημα αποδίδουν περισσότερο.

Elle 18 Δεκ. 21
Τα ζώδια της ημέρας (18/12)

Το ELLE.gr σε συνεργασία με τον επιτυχημένο αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, γράφουν καθημερινά τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς. Τι λένε λοιπόν τα ζώδια σήμερα, 18 Δεκεμβρίου 2021; Πώς θα εξελιχθεί η ημέρα για εσάς;

Κριός

Αισθηματικά, είναι η δική σας συμπεριφορά που θα δημιουργήσει το κατάλληλο κλίμα για συνεννόηση και βελτίωση της σχέσης σας.

Ταύρος

Αρκετά θολό το τοπίο στα αισθηματικά σας. Κρατήστε τη γνώμη σας για τον εαυτό σας και μην εκτίθεστε όταν οι καταστάσεις είναι ακόμα ρευστές!

Δίδυμοι

Αποφύγετε τις εντάσεις στα αισθηματικά σας και μην λειτουργείτε εγωιστικά σε στιγμές που χάνετε την ψυχραιμία σας! Βρείτε εναλλακτικές σε κοινωνικές υποχρεώσεις.

Καρκίνος

Οι δεσμευμένοι θα αντιμετωπίσετε αρκετές παλινωδίες εκ μέρους του συντρόφου σας, ενώ οι ελεύθεροι θα δείτε να μην εκπληρώνονται τα σενάρια που είχατε φανταστεί.

Λέων

Οικονομικά, οι υποθέσεις σας εξελίσσονται αργά και χρειάζονται επί πλέον προσοχή και παρέμβαση εκ μέρους σας. Δώστε διέξοδο στη δημιουργικότητά σας

Παρθένος

Μείνετε σταθεροί σε θέσεις και απόψεις και αντιμετωπίστε αποτελεσματικά τις προκλήσεις που από τη μια σας αποδιοργανώνουν, αλλά από την άλλη ξεκαθαρίζουν προθέσεις τρίτων.

Ζυγός

Φανείτε τολμηροί στις αισθηματικές σας επιδιώξεις και μην καταπιέζετε τις επιθυμίες σας, καθώς το διάστημα αυτό σας θέλει εξωστρεφείς και περισσότερο δραστήριους.

Σκορπιός

Να είστε διαλλακτικοί με τους ανθρώπους που αγαπάτε και να φροντίσετε να κατανοήσουν τις θέσεις και τις απόψεις σας! Μην συμβουλεύετε αυτά που εσείς δεν τηρείτε!

Τοξότης

Η υγεία και η διάθεσή σας βελτιώνονται καθώς υποχωρούν οι αντιθέσεις στην προσωπική και αισθηματική σας ζωή. Είναι στο χέρι σας να αλλάξετε τα κακώς κείμενα.

Αιγόκερως

Αυτά που σας συμβαίνουν αυτήν την περίοδο, επηρεάζουν τον ψυχισμό σας, αλλά δεν μεταβάλλουν σημαντικά τις εξελίξεις στα θέματα που έχουν συσσωρευτεί και σας απασχολούν έντονα.

Υδροχόος

Μείνετε συνεπείς σε ότι έχετε αποφασίσει, αλλά κερδίστε τον χρόνο που χρειάζεστε για να οργανώσετε τα σχέδιά σας και να τα θέσετε σε εφαρμογή.

Ιχθύες

Βελτιώστε το χώρο και τον τρόπο διαβίωσής σας και μην αναβάλλετε περαιτέρω τα σχέδιά σας για προβολή των ταλέντων σας και υπεράσπιση των κεκτημένων σας.

Βρείτε τις ημερήσιες αλλά και τις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για καθένα από τα 12 ζώδια εδώ!

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα: