3 κουρέματα για πιο σοφιστικέ look

Αυτά τα κουρέματα θα ανανεώσουν το look σου.

Νίνα Μουσούρη 17 Μαΐ. 23
3 κουρέματα για πιο σοφιστικέ look

Βαρέθηκες το hair-look σου και είσαι σε μια φάση που θες να κάνεις κάποια αλλαγή για να τονίσεις την πιο σοφιστικέ εκδοχή του εαυτού σου και να νιώσεις ανανεωμένη; Αν, ναι τότε σίγουρα διαβάζεις το σωστό άρθρο.

Είτε είσαι αρκετά τολμηρή για να αποχωριστείς αρκετά εκατοστά από το μήκος των μαλλιών σου, είτε απλά θες να κάνεις μια πιο μικρή παρέμβαση, είναι βέβαιο ότι υπάρχει κάτι για εσένα και σίγουρα αξίζει να δοκιμάσεις μια από τις παρακάτω τρεις επιλογές.

κουρέματα

@SplashNews.com

Pixie Cut

Το έχει δοκιμάσει και η Charlize Theron και πραγματικά το αποτέλεσμα είναι εκπληκτικό καθώς πρόκειται για ένα haircut που αναδεικνύει τα χαρακτηριστικά του προσώπου μας και τονίζει τα μάτια μας. Επιπλέον, αποτελεί ένα κούρεμα χαμηλής συντήρησης – δεν χρειάζεται αμέτρητες ώρες styling- και ταιριάζει ακόμα και σε ένα αραιό hair-look, καθώς έχει την δυνατότητα να χαρίσει εφέ όγκου, δημιουργώντας ένα αποτέλεσμα πιο υγιές και πιο γεμάτο.

Ωστόσο, σε αυτό το σημείο πρέπει να τονίσουμε ότι τα pixie κουρέματα προσαρμόζονται καλύτερα σε πιο ίσιες υφές μαλλιών, όμως σε κάθε περίπτωση μπορούμε να συνεννοηθούμε με τον hair expert μας για να βρούμε το σωστό μήκος, σύμφωνα με τα χαρακτηριστικά μας.

κουρέματα

@SplashNews.com

Bob haircut

Πραγματικά υπάρχουν πολλές και διαφορετικές εκδοχές για να υιοθετήσουμε ένα bob haircut και φέτος ειδικά αυτά τα κουρέματα έχουν την τιμητική τους. Έτσι, είτε επιθυμούμε κάτι πιο ασύμμετρο, είτε μια πιο αυστηρή εκδοχή, ένα box bob ή ένα Italian bob, όπως και να έχει, σε κάθε περίπτωση μπορούμε να βρούμε αυτό που μας ταιριάζει και αυτό που το καθιστά για εμάς πιο ευέλικτο στο styling.  Και μπορεί, όσον αφορά το styling, τα bob κουρέματα να χρειάζονται περισσότερη συντήρηση από το τυπικό pixie, όμως και πάλι εξακολουθούν να χρειάζονται λιγότερη προσπάθεια από τα πιο μακριά μαλλιά.

κουρέματα

@SplashNews.com

 Lob haircut

Για όσες από εμάς, δεν είμαστε, σε καμία περίπτωση έτοιμες να αποχωριστούμε πολλά εκατοστά από τα μαλλιά  μας, αλλά παράλληλα θέλουμε να δώσουμε έναν πιο σοφιστικέ αέρα στο look μας, το lob haircut είναι ο τέλειος συμβιβασμός μεταξύ των κοντών και μακριών μαλλιών. Ουσιαστικά, πρόκειται για ένα μακρύ καρέ που κόβεται συνήθως ακριβώς πάνω από τους ώμους (αν και το μήκος του μπορεί να προσαρμοστεί για να ταιριάζει στα χαρακτηριστικά μας).  Μάλιστα, όπως ακριβώς συμβαίνει με τα bob κουρέματα, μπορούμε να δώσουμε στα lob haircuts τον τύπο που επιθυμούμε (choppy ή blut, με curtain bangs ή χωρίς κλπ.). Έτσι έχουμε την δυνατότητα να κάνουμε το  look μας ακόμα πιο παιχνιδιάρικο.

Cover photo: SplashNews.com

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT