3 προϊόντα που χρησιμοποιήθηκαν για το μακιγιάζ της Emma Stone στην ταινία “Poor Things”

Κάθε προϊόν που επιλέχθηκε έχει ξεχωριστή σημασία.

Νίνα Μουσούρη 14 Μαρ. 24
3 προϊόντα που χρησιμοποιήθηκαν για το μακιγιάζ της Emma Stone στην ταινία “Poor Things”

Το “Poor Things” του Γιώργου Λάνθιμου απέδειξε και στα Oscars ότι δικαίως μιλούν όλοι γι’ αυτή την ταινία, καθώς από τις 11 υποψηφιότητες της κατάφερε να αποσπάσει 4 βραβεία μεταξύ των οποίων το ένα ήταν αυτό του “Καλύτερου Μακιγιάζ και Χτενίσματος”. Κάπως έτσι, λοιπόν, ως γνήσιες και αθεράπευτα beauty lovers, σίγουρα θέλαμε να μάθουμε κάποια από τα μυστικά, αλλά και τα προϊόντα που κρύβονται πίσω από το επιτυχημένο makeup look της Emma Stone για το ρόλο της Bella Baxter.

Ευτυχώς για εμάς,  το Bustle και συγκεκριμένα η δημοσιογράφος Olivia Rose Rushing, έκανε μια συνέντευξη με την makeup artist της ταινίας, Nadia Stacey, αλλά και την Pat McGrath, που δημιούργησε τα προϊόντα που χρησιμοποιήθηκαν, και έτσι καταφέραμε να μάθουμε αρκετά ενδιαφέροντα στοιχεία ,αλλά και κάποια από τα προϊόντα που επιλέχθηκαν και έκαναν τη διαφορά.

Συγκεκριμένα, στην ερώτηση για το ποιο ήταν το βαθύτερο νόημα πίσω από το μακιγιάζ της Bella Baxter, η Nadia Stacey απάντησε ότι επέλεξε τα χρώματα με βάση τις  φωτογραφίες που είδε στο ιατρικού περιοδικού της Baxter, τα οποία ήταν το ροζ του δέρματος, το μωβ στις φλέβες και τα κόκκινα χείλη. Από την άλλη σε αυτή την ερώτηση, η Pat McGrath, απάντησε ότι το βαθύ ροζ και το μωβ, που επιλέχθηκαν, υποδηλώνουν τις λεπτές αποχρώσεις της ανθρώπινης μορφής, ενώ τα πλούσια κόκκινα χείλη παραπέμπουν στη σπλαχνική ουσία της ζωής.

Στη συνέχεια,  όταν η δημοσιογράφος έκανε μια ερώτηση σχετικά με τα ποια προϊόντα της Pat McGrath χρησιμοποιήθηκαν, από τις απαντήσεις που δόθηκαν καταφέραμε να ανακαλύψουμε μερικά απ’ αυτά.

«Τα χρώματα της Pat είναι τόσο πλούσια και ζωντανά, πάντα τα προτιμώ για τα προϊόντα που επιλέγω. Ήθελα να βρω ένα πολύ βαθύ κόκκινο για τα χείλη της, και το “Forbidden Love” είναι ένας υπέροχος τόνος που φαίνεται σωστός για την εποχή, αλλά δίνει και το βάθος που αναζητούσα.», απάντησε χαρακτηριστικά η makeup artist, Nadia Stacey, ενώ μετά η Pat McGrath είπε με τη σειρά της: « Η απόφαση της Nadia να χρησιμοποιήσει την παλέτα Mothership III: Subversive – ειδικά η βαθιά λαμπερή μοβ απόχρωση “Night Creature” – ήταν ιδιαίτερα κατάλληλη για να τονίσει την πειραματική φάση της Bella. Παράλληλα και το μολύβι ματιών PermaGel Ultra Glide στο “Blue Blitz” προσέφερε μια συγχώνευση χρωμάτων και χαρακτήρα, δίνοντας βάθος στην έκφραση.

3 προϊόντα που χρησιμοποιήθηκαν για το μακιγιάζ της Emma Stone στη ταινία “Poor Things”:

Poor Things

Κραγιόν, MatteTrance Lipstick , Forbidden Love 049, Pat Mcgrath Labs.

Poor Things

Παλέτα σκιών, Mothership III Eyeshadow Palette – Subversive, Pat Mcgrath Labs.

Poor Things

Μολύβι ματιών, PermaGel Ultra – Eye Pencil, απόχρωση Blitz Blu, Pat Mcgrath Labs.

Cover Photo: COURTESY OF SEARCHLIGHT PICTURES

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT