Αφήνεις και εσύ το άρωμά σου στο μπάνιο; Ο λόγος για να αλλάξεις αυτή τη συνήθεια!

Κι όμως αυτό είναι το πιο λάθος μέρος του σπιτιού για το αγαπημένος μας άρωμα.

Elle 21 Ιαν. 23
Αφήνεις και εσύ το άρωμά σου στο μπάνιο; Ο λόγος για να αλλάξεις αυτή τη συνήθεια!

Είναι πρωί και αφού έχουμε ολοκληρώσει ένα γρήγορο, ζεστό ντους, πριν φύγουμε για τη δουλειά, η επόμενη κίνηση είναι να ψεκάσουμε το σώμα μας με το αγαπημένο μας άρωμα που έχουμε πάντα πρώτο, στο ράφι του μπάνιου μας. Ναι, αυτή είναι σίγουρα μια καθημερινή «ιεροτελεστία» που ακολουθούμε οι περισσότερες από εμάς. Ωστόσο, υπάρχει κάτι που ενδεχομένως δεν ήξερες ούτε και εσύ μέχρι σήμερα. Που αναφερόμαστε ακριβώς; Φυσικά, σε καμία περίπτωση δε μιλάμε για τον τρόπο που θα εφαρμόσουμε το άρωμά μας, αλλά στο μέρος που έχουμε τοποθετημένη της αγαπημένης μας αρωματική δημιουργία που ξυπνά τις αισθήσεις μας όποτε τη φοράμε.

Γνώριζες ότι το μπάνιο στην πραγματικότητα, αποτελεί το χειρότερο σημείο για να αφήνουμε το άρωμά μας;Κι όμως, αυτή η συνήθεια μπορεί να οδηγήσει στην αλλοίωσή του.

@professorperfume i cant take it anymore #perfumetok #perfumetips #perfumetiktok #perfume #perfume101 #themoreyouknow #lifetip #greenscreen #bathroomorganization #fyp #foryou ♬ original sound – Emelia | Professor Perfume 🫧

Σε ένα βίντεο στο TikTok, που δημοσίευσε η Emelia O’Toole γνωστή και ως @ProfessorPerfume, εξηγεί ακριβώς την κατάσταση: «Μην αφήνετε ποτέ το άρωμά σας στο μπάνιο. Όταν πάτε για ντους, όλος ο ατμός και οι συνεχείς αλλαγές της θερμοκρασίας θα το αλλοιώσουν πολύ πιο γρήγορα από ό,τι αν το προστατέψετε στο σωστό μέρος». Έτσι, όπως καταλαβαίνουμε το ιδανικό μέρος για να αφήσουμε το άρωμά μας, είναι κάπου δροσερά, μακριά από φως και υγρασία και σε καμία περίπτωση, αυτό το μέρος δεν είναι το μπάνιο μας.

Cover photo: iStock

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT