Αυτά είναι τα viral κουρέματα του ’23 για μακριά, λεπτά μαλλιά

Αυτά τα κουρέματα θα χαρίσουν κίνηση και όγκο στα λεπτά μαλλιά.

Elle 28 Δεκ. 22
Αυτά είναι τα viral κουρέματα του ’23 για μακριά, λεπτά μαλλιά

Έχεις μακριά, λεπτά μαλλιά και αναρωτιέσαι ποιο κούρεμα (για λεπτά μαλλιά) είναι το καταλληλότερο, όχι μόνο για να τα ανανεώσεις, αλλά και για να τους χαρίσεις άφθονο όγκο και κίνηση; Μην ανησυχείς, ξέρουμε ακριβώς τι θες αλλά και τι θα σου αρέσει, καθώς έχουμε ήδη μαντέψει ποια hairstyles θα επικρατήσουν – και θα ζητούν όλες – τους επόμενους μήνες.

Όπως συμβαίνει διαχρονικά με τις περισσότερες γυναίκες, ο όγκος και το μάκρος είναι τα δύο κυριότερα χαρακτηριστικά που επιθυμούν για τα μαλλιά τους. Συνήθως όμως, το μάκρος κάνει τα μαλλιά να δείχνουν άτονα, χωρίς κίνηση και νεύρο, κυρίως εξαιτίας του βάρους που έχει η τρίχα καθώς μακραίνει. Αν τώρα έχεις και λεπτή τρίχα, είναι ακόμα πιο πιθανό τα μαλλιά να δείξουν μονότονα και κάπως…βαρετά, όταν το μόνο που θες είναι αυτά τα sexy hair που θαυμάζεις στα social media.

Ευτυχώς, σού έχουμε νέα: υπάρχουν διάφορες τεχνικές στο κομμωτήριο που μπορούν να χαρίσουν άφθονο όγκο ακόμα και στα πιο λεπτά μαλλιά. Ένας καλός hairstylist μπορεί να σε συμβουλεύσει σχετικά, κρίνοντας τις δικές σου ανάγκες και επιθυμίες, όμως υπάρχουν ορισμένα κουρέματα που πραγματικά θα αναζωογονήσουν τα μακριά, λεπτά μαλλιά σου. Αν σου κεντρίσαμε την προσοχή, συνέχισε να διαβάζεις.

#1. 90s Layered Cut

Πρόκειται για ένα κούρεμα με καταβολές από τα 90s και με ένα πολύ διακριτικό φιλάρισμα, το οποίο επιλέγουν συνήθως γυναίκες με πολύ μακριά μαλλιά, που θέλουν όγκο και κίνηση, όμως δεν θέλουν να αφαιρέσουν μήκος.

Διάβασε τη συνέχεια στο MissBloom.gr

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα: