Αυτή είναι η απόχρωση μαλλιών που ταιριάζει σε ξανθές και μελαχρινές

Ένα ακόμα beauty trend που μας κίνησε την περιέργεια να το γνωρίσουμε.

Νίνα Μουσούρη 16 Σεπ. 23
Αυτή είναι η απόχρωση μαλλιών που ταιριάζει σε ξανθές και μελαχρινές

Κάθε νέα beauty τάση είναι και μια νέα beauty πρόκληση. Ειδικά, μάλιστα, αν έχει και ένα “παιχνιδιάρικο” όνομα όπως πολλές από αυτές που έχουμε δει μέχρι σήμερα (“matcha latte”, “espresso” makeup, strawberry girl”, “cinnamon butter” ), τότε νιώθουμε ακόμα πιο έντονη την περιέργεια να μάθουμε για τι ακριβώς προσφέρει αυτό το trend και γιατί όχι να το τολμήσουμε κιόλας. Κάπως έτσι, λοιπόν, τώρα έφτασε η στιγμή να μιλήσουμε για ακόμα μια τάση, η οποία έχει κάνει την εμφάνισή της από  τον περασμένο χρόνο και μας κίνησε το ενδιαφέρον καθώς αυτή τη στιγμή πρωταγωνιστεί ξανά στα social media. Ποια είναι; Ο λόγος για την απόχρωση μαλλιών “milk tea hair”. Ναι, πρόκειται για ένα ακόμα beauty trend που “κλέβει” το όνομα του από κάποιο αγαπημένο ρόφημα και μας προκαλεί για να το ανακαλύψουμε.

Όπως υποδηλώνει το όνομά του, το “milk tea hair” είναι το χρώμα που μοιάζει με την απόχρωση που αποκτά το τσάι όταν προσθέτουμε γάλα. Πρόκειται ουσιαστικά για έναν τόνο που βρίσκεται κάπου ενδιάμεσα μεταξύ του ανοιχτού καφέ και κρεμώδους μπεζ και είναι κατάλληλο τόσο για μελαχρινές όσο και για ξανθές. Τι καλύτερο;

“Μilk tea hair”: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζουμε.

Φυσικά, όταν μιλάμε για τόσο εξεζητημένα χρώματα, ο hair expert μας είναι αυτός που θα μας βοηθήσει να εξασφαλίσουμε την επιθυμητή απόχρωση στον τόνο που ταιριάζει ακριβώς με την επιδερμίδα μας. Ωστόσο, θα πρέπει να μην ξεχνάμε κατά ότι το “milk tea hair” απαιτεί τακτική συντήρηση στο κομμωτήριο, αλλά και την χρήση προϊόντων που προστατεύουν το χρώμα από το να ξεθωριάζει.

Cover Photo: Launchmetrics / spotlight

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα: