Αυτή η mascara έχει γίνει viral στο TikTok τώρα

3 ακόμα αγαπημένας μας επιλογές που σίγουρα δεν θα σε απογοητεύσουν.

Νίνα Μουσούρη 12 Μαρ. 23
Αυτή η mascara έχει γίνει viral στο TikTok τώρα

Μια mascara δεν λείπει από κανένα γυναικείο νεσεσέρ. Αυτό είναι κάτι που μπορούμε να το πούμε με απόλυτη σιγουριά. Ποια δεν θέλει, άλλωστε, ένα πιο σαγηνευτικό και έντονο βλέμμα με μια μόνο κίνηση; Η απάντηση είναι όλες και αυτό το beauty item μας είναι απαραίτητο για να πετύχουμε το σκοπό μας.

Κάνοντας τη σωστή επιλογή και με ελάχιστη προσπάθεια μπορούμε να κάνουμε τα μάτια μας να φαίνονται πιο μεγάλα, τι βλεφαρίδες μας πιο πλούσιες και πιο πυκνές ή ακόμα έχουμε και τη δυνατότητα να αποκτήσουμε το πολυπόθητο foxie eye εφέ.

Ωστόσο, επειδή, όπως έχουμε πει πολλές φορές, οι επιλογές εκεί έξω, για να καταφέρουμε να βρούμε μια αποτελεσματική mascara είναι πραγματικά αμέτρητες, όταν ακούμε πως ένα από αυτά τα beauty items, καταφέρνει να γίνει viral, είναι πολύ λογικό να θέλουμε να το δοκιμάσουμε αμέσως. Αυτό ακριβώς, έγινε, λοιπόν, και με τι νέα mascara από τη L’Oréal Paris που ακούει στο όνομα «Telescopic Lift» και αυτή τη στιγμή αποτελεί ένα από τα προϊόντα ομορφιάς που κάνουν buzz στο TikTok. Γιατί;

Ενώ μπορεί να υπάρχουν αρκετές mascaras στην αγορά, είναι σαφές ότι άλλες επικεντρώνονται στον όγκο, άλλες στην εντυπωσιακή καμπύλη και άλλες στο να μας χαρίσουν πιο μακριές βλεφαρίδες. Στη περίπτωση της «Telescopic Lift», όμως, μιλάμε για μια mascara που τα συνδυάζει όλα.

mascara

Mascara, Telescopic Lift, L’Oréal Paris.

Χάρη στο ευέλικτο βουρτσάκι που διαθέτει ένα διπλό σετ ελαστομερών δοντιών χαρίζει, χρώμα και καμπύλη σε κάθε βλεφαρίδα, από την πιο κοντή έως τη μεγαλύτερη και κάνει ακόμα και τα πιο κουρασμένα μάτια, να δείχνουν πιο μεγάλα και πιο ξεκούραστα. Μάλιστα, όσο πιο πολύ δουλεύουμε τη mascara, τόσο περισσότερο όγκο αποκτάμε και τόσο πιο έντονο γίνεται το αποτέλεσμα.

mascara

Mascara για μήκος, They’re Real! Magnet, Βenefit.

Με διάρκεια έως  36 ώρες, χαρίζει έως και 40% μεγαλύτερες βλεφαρίδες. Χάρη στις ειδικά σχεδιασμένες τρίχες ZigZag  που έχει το βουρτσάκι, οι οποίες είναι στρατηγικά τοποθετημένες, διαχωρίζουν και παράλληλα τονίζουν τις βλεφαρίδες.

mascara

Mascara,  Lash Clash, Yves Saint Laurent.

Χάρη σε δυο κατατεθειμένες ευρεσιτεχνίες – για την πρωτοποριακή σύνθεση και το εξειδικευμένο βουρτσάκι – η Lash Clash εξωθεί τον όγκο στα άκρα, ντύνει τις βλεφαρίδες με πλούσιο μαύρο χρώμα και παραμένει σταθερή για έως 24 ώρες.

mascara

Mascara για όγκο, Lash Idôle, Lancôme.

Η συγκεκριμένη mascara δίνει κίνηση και τονίζει ακόμη και τις μικρότερες βλεφαρίδες από την πρώτη κιόλας εφαρμογή. Φυσικά, το μοναδικό αποτέλεσμα που χαρίζει οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στο ειδικό βουρτσάκι και στην τζελ υφή της μάσκαρα. Κατά την εφαρμογή δεν τις βαραίνει, άλλα αντιθέτως τις ανορθώνει απίστευτα.

Cover photo:IMAXtree

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT