Αυτό είναι το άρωμα που μυρίζει θάλασσα και έχει κατακτήσει το TikTok

Ένα άρωμα που χαρίζει τη μυρωδιά του αλμυρού δέρματος και των τροπικών λουλουδιών, ενώ προσφέρει τη μαγική, ζεστή αίσθηση του ήλιου.

Νίνα Μουσούρη 30 Ιουν. 23
Αυτό είναι το άρωμα που μυρίζει θάλασσα και έχει κατακτήσει το TikTok

Το καλοκαίρι είναι για τα καλά εδώ και ακόμα και αν κάποιες από εμάς δεν αλλάζουμε εύκολα το χαρακτηριστικό μας άρωμα, αυτή είναι η εποχή που μας ωθεί να το κάνουμε για να ανακαλύψουμε την πιο φρέσκια και ανάλαφρη εκδοχή του εαυτού μας. Κάπως έτσι, λοιπόν, καθώς τελικά είμαστε πολλές που νιώθουμε ακριβώς το ίδιο, υπάρχει ένα καλοκαιρινό άρωμα που μυρίζει θάλασσα αυτή τη στιγμή έχει κατακτήσει το TikTok. Ποιο είναι αυτό; Ο λόγος για το “Salt” από το brand Ellis Brooklyn.

H αύρα της θάλασσας σε ένα άρωμα

Μια σταγόνα από το “Salt” είναι αρκετή για να μας φέρει στο μυαλό τη θάλασσα, τον ήλιο και τα τροπικά λουλούδια. Συγκεκριμένα, εμπνευσμένο από τις ψυχοθεραπευτικές ιδιότητες του αλμυρού νερού, αυτό το σαγηνευτικό άρωμα στην καρδιά της φόρμουλας του, βρίσκουμε τις μεθυστικές νότες του γκρι κεχριμπαριού, τον αισθησιασμό του ylang-ylang, τις τροπικές λουλουδένιες νότες της Ταϊτής και τη ζεστασιά του σανταλόξυλου και του μόσχου. Αν όλα αυτά τα στοιχεία δεν αποτελούν τον απόλυτο συνδυασμό για να δημιουργηθεί το απόλυτο καλοκαιρινό άρωμα, τότε τι άλλο;

άρωμα

Άρωμα, Salt, Ellis Brooklyn.

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT