Αυτό είναι το beauty item που έχει συγκεντρώσει 18 εκατομμύρια προβολές στο διαδίκτυο

Και το καλύτερο; Μιλάμε για ένα beauty item που είναι value for money.

Elle 25 Ιαν. 23
Αυτό είναι το beauty item που έχει συγκεντρώσει 18 εκατομμύρια προβολές στο διαδίκτυο

Όταν ακούμε ότι ένα προϊόν ομορφιάς γίνεται viral στο διαδίκτυο, σίγουρα μας κινείται η περιέργεια για το πόσο καλό μπορεί να είναι και φυσικά το αναζητούμε για να το δοκιμάσουμε αμέσως.

Πραγματικά, τα social media έχουν τεράστια δυναμική αυτή τη στιγμή και μέσα από εκεί έχουμε δει κατά καιρούς να πρωταγωνιστούν αμέτρητα beauty items. Ναι, από αποτελεσματικές μάσκες ομορφιάς, κρέμες σώματος, αρώματα,προϊόντα για το μακιγιάζ ή άλλους skincare σύμμαχοι, τα beauty items πουν έχουν καταφέρει να γίνουν viral είναι αμέτρητα. Τι σημαίνει αυτό για εμάς; Με τις διαδικτυακές πλατφόρμες να ενημερώνονται συνεχώς με νέες αφίξεις στο τομέα της ομορφιάς, όλες εμείς οι beauty addicts ανακαλύπτουμε συνεχώς κάτι καινούργιο.

Έτσι, ένα ακόμα προϊόν που, σύμφωνα με τα social media, αυτή τη στιγμή βρίσκεται στη κορυφή των επιλογών, είναι το πολυλειτουργικό προϊόν  “Instant Anti Age Perfector 4-in-1 Glow”της Maybelline . Χαρακτηριστικό παράδειγμα της επιτυχίας του είναι ότι μόνο στο TikTok, ως τώρα έχει συγκεντρώσει περισσότερες από 18 εκατομμύρια προβολές. Μάλιστα, το γεγονός ότι μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε αυτό το προϊόν με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους μας επιτρέπει να καταλάβουμε γιατί αποτελεί μια περιζήτητη επιλογή.

Συγκεκριμένα, με το Instant Anti Age Perfector 4-in-1 Glow μπορούμε να απολαύσουμε κάλυψη, να φωτίσουμε το δέρμα και παράλληλα να χαρίσουμε ομοιόμορφο τόνο στην επιδερμίδα μας. Με λίγα λόγια, λειτουργεί ως primer, concealer, highlighter και BB cream. Όλα σε ένα. Ουσιαστικά, πρόκειται για την ανανεωμένη εκδοχή του «Instant Anti-Age Eraser» που γνωρίζαμε ως τώρα και έχει σημειώσει επίσης μεγάλη επιτυχία.

beauty item

Instant Perfector 4-in-1 Glow Makeup, Maybelline.

Cover photo:IMAXtree

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT