Αυτό είναι το hair trend που επιστρέφει από τα ’70s

Το φθινόπωρο είναι μήνας αλλαγών και κάπως έτσι τα Wavy Curtain Bangs σίγουρα θα είναι το νέο μας hair look γι΄ αυτή τη σεζόν.

Elle 17 Σεπ. 21
Αυτό είναι το hair trend που επιστρέφει από τα ’70s
Cover photo:bel_pipsqueekinsaigon

Το φθινόπωρο έχει ήδη ξεκινήσει και μαζί με αυτό έχουμε αρχίσει και την αναζήτηση της αλλαγής που θα κάνουμε στο hair look μας για να ανανεωθούμε…και την βρήκαμε. Ακούει στο όνομα Wavy Curtain bangs. Τι είναι, όμως, ακριβώς; Το εν λόγω χτένισμα έχει τις ρίζες του στη δεκαετία του 1970 και πρόκειται για μια φράντζα που έχει κίνηση και όγκο. Ωστόσο, η μοναδικότητά του συγκεκριμένου hair look δεν τελειώνει εκεί. Αυτές οι αφέλειες συνήθως πέφτουν και στις δύο πλευρές του προσώπου , αφήνοντας το μέτωπο πρακτικά αόρατο και με ένα ρετρό βούρτσισμα αποκτούν ένα εξαιρετικά κολακευτικό ύφος.

Do it yourself 

Πάνω απ ‘όλα, χρειαζόμαστε μια φράντζα, η οποία θα αγκαλιάσει το πρόσωπό μας. Σε αυτό το σημείο πρέπει να αναφέρω ότι καλό είναι να συμβουλεύουμε τον κομμωτή μας, ο οποίος θα κάνει το ιδανικό κούρεμα. Στη συνέχεια τα πράγματα είναι απλά. Παίρνουμε, λοιπόν, μια στρογγυλή βούρτσα και ένα πιστολάκι μαλλιών. Στεγνώνουμε τις αφέλειες με κίνηση προς τα εμπρός και κάνουμε μια κυκλική κίνηση προς τα έξω. Ο όγκος σχηματίζεται αμέσως και οι αφέλειες μας αποκτούν κίνηση και φαίνονται πιο γεμάτες. Επιπλέον μπορούμε να βουρτσίσουμε και τα υπόλοιπα μαλλιά μας κατ’ αυτόν το τρόπο για να έχουν όλα μια αρμονική κίνηση. Τέλος ψεκάζουμε με ένα σπρέι styling για να δώσουμε ακόμα περισσότερο όγκο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα: