Αυτό είναι το μυστικό της Kate Moss για να δίνει όγκο στα λεπτά της μαλλιά

Το μόνο που θα χρειαστείς είναι λίγα λεπτά και οι σωστοί σύμμαχοι.

Νίνα Μουσούρη 24 Οκτ. 23
Αυτό είναι το μυστικό της Kate Moss για να δίνει όγκο στα λεπτά της μαλλιά

H Kate Moss κάθε φορά με τις iconic εμφανίσεις της καταφέρνει να συγκεντρώσει όλα τα βλέμματα και κάνει όλες εμάς τις beauty lovers να δίνουμε έμφαση σε κάθε λεπτομέρεια που απογειώνει το look της. Κάπως έτσι, λοιπόν, στη νέα καμπάνια που πρωταγωνιστεί για το brand Charlotte Tilbury και τη συλλογή “Hollyday Collection” πέρα από το μοναδικό μακιγιάζ της, ήταν αδύνατον να μην δώσουμε έμφαση και στα εντυπωσιακά πλούσια μαλλιά της. Πώς, λοιπόν, η Kate Moss, κατάφερε να δώσει κίνηση και extra όγκο στο hair-look της;

Το μυστικό της Kate Moss για να αποκτούν τα λεπτά μαλλιά όγκο στη στιγμή

Κι όμως, ακόμα και σε ένα hair-look που συνήθως δεν χαρακτηρίζεται από όγκο, όπως ακριβώς συμβαίνει και με τα μαλλιά της Kate Moss, κάνοντας τη σωστή κίνηση μπορούμε να δώσουμε πλούσιο εφέ αμέσως. Αυτό που μετράει πάντα είναι να βρούμε τον σωστό τρόπο, όπως κάνει, άλλωστε και το iconic supermodel.

Συγκεκριμένα, ο κομμωτής, Sam McKnight , που εμπιστεύονται αρκετά celebrity girls, δημοσίευσε στο Instagram ένα βίντεο και μας έδειξε τα βήματα που ακολουθεί για να δώσει στη Kate το επιθυμητό αποτέλεσμα: Πρώτα το μοντέλο γυρίζει ανάποδα το κεφάλι της και μετά ο Sam McKnight ψεκάζει γενναιόδωρα ένα προϊόν για όγκο και κράτημα στις ρίζες που βρίσκονται στο λαιμό. Μετά από αυτό το βήμα, η Kate Moss σηκώνει το κεφάλι της και κουνά ελαφρώς τα ξανθά μαλλιά της ενώ ο McKnight φτιάχνει με τα χέρια του κάθε λεπτομέρεια, τακτοποιώντας κάθε τούφα στο σωστό σημείο. Και μπορεί το προϊόν που χρησιμοποιήθηκε να είναι είναι το Cool Girl Barely There Texture Mist, από το δικό του brand, Hair by Sam McKnight, όπου δεν υπάρχει στην Ελλάδα, όμως εμείς μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε και οποιοδήποτε άλλο προϊόν επιθυμούμε για κίνηση και όγκο.

3 hair sprays που θα σου εξασφαλίσουν το hair-look των ονείρων σου:

μαλλιά

Spray για όγκο και κίνηση,  Full Dry Volume & Texture Spray. Living Proof.

μαλλιάSpray για αέρινη και κίνηση και όγκο, Airy Texture Spray, Authentic Beauty Concept, (σε επιλεγμένα κομμωτήρια).

μαλλιά

Blow dry spray για κίνηση και όγκο, Session Label, Schwarzkopf, (σε επιλεγμένα καταστήματα και κομμωτήρια).

Cover Photo: SplashNews.com

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα: