Αυτό είναι το οικονομικό άρωμα που ψηφίστηκε ως το καλύτερο για το 2023

Οι beauty lovers μίλησαν!

Νίνα Μουσούρη 09 Σεπ. 23
Αυτό είναι το οικονομικό άρωμα που ψηφίστηκε ως το καλύτερο για το 2023

Κάθε χρόνο μέσα σε τόσα νέα λανσαρίσματα που γίνονται στη beauty βιομηχανία, υπάρχουν ορισμένα προϊόντα που κυριολεκτικά ξεχωρίζουν, κατακτώντας την αγάπη του καταναλωτικού κοινού. Ποιο είναι, λοιπόν, το άρωμα που έκλεψε τις εντυπώσεις για το 2023;

Τα «Fragrance Foundation Awards 2023» κάθε χρόνο διεξάγονται προκειμένου να ψηφιστούν τα καλύτερα αρώματα σε αρκετές κατηγορίες τη σεζόν που φτάνει στο τέλος της . Κάπως έτσι, λοιπόν, ανάμεσα στους νικητές ήταν και το άρωμα που ψηφίστηκε ως το καλύτερο της χρονιάς από το κοινό. Ο λόγος, για το Sublimissime eau de parfum από την Adopt Parfums. Ποιο ήταν το μυστικό της επιτυχίας που το έκανε να ξεχωρίσει; Χάρη στις νότες από αχλάδι, γιασεμί αλλά και ζαχαρωμένο κάστανο, δημιουργείται μια μοναδική συμφωνία που κάνει αυτό το vegan άρωμα να μην μοιάζει με κανένα άλλο. Και το καλύτερο; Η εξαιρετικά οικονομική του τιμή.

Αξίζει να γίνει αναφορά ωστόσο και σε άλλους μεγάλους νικητές του διαγωνισμού. Για παράδειγμα το άρωμα Fame από Paco Rabanne, ψηφίστηκε ως το καλύτερο γυναικείο λανσάρισμα από το κοινό, ενώ από τους ειδικούς στην αρωματοποιία ως το καλύτερο γυναικείο άρωμα για φέτος ψηφίστηκε το Prada Paradox.

Φυσικά, υπήρξαν και πολλές ακόμα ψαγμένες μεθυστικές δημιουργίες που απέσπασαν το δικό τους βραβείο στην κατηγορία τους και κάπως έτσι καταλαβαίνουμε ότι ο κόσμος της αρωματοποιίας δεν θα σταματήσει να μας εκπλήσσει ποτέ.

άρωμα

 Άρωμα Sublimissime, Adopt Parfums.

άρωμα

Άρωμα, Fame, Pacco Rabanne.

άρωμα

Άρωμα, Paradoxe, Prada.

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT