Αυτό το άρωμα εσπεριδοειδών “κλείνει” μέσα του όλη τη φρεσκάδα του καλοκαιριού

Είναι εμπνευσμένο από τα ηλιόλουστα τοπία της Σικελίας.

Elle 10 Μαΐ. 24
Αυτό το άρωμα εσπεριδοειδών “κλείνει” μέσα του όλη τη φρεσκάδα του καλοκαιριού

Φωλιασμένο στην ηλιόλουστη γη της Σικελίας, το αμμώδες έδαφος του Castelvetrano, πλούσια προικισμένο με υπόγειες πηγές, έχει ένα μοναδικό μικρόκλιμα που θέτει την ιδανική βάση για την καλλιέργεια εσπεριδοειδών. Τα φρούτα που παράγονται εκεί έχουν χαρακτηριστικές οσφρητικές νύξεις που εκφράζουν τη μοναδικότητα αυτού του απαράμιλλου terroir.

άρωμα

Γεμάτοι έξοχα δέντρα και εξαιρετικά φρούτα, οι πλούσιοι σικελικοί οπωρώνες με μανταρίνια και εσπεριδοειδή αναφέρονται και ως Giardini, παραπέμποντας στην ομορφιά και την πολυτιμότητα των κήπων στις ιδιωτικές βίλες. Ως ωδή σε αυτή τη μοναδική γη, η Acqua di Parma παρουσιάζει ένα νέο εξαίσιο άρωμα Blu Mediterraneo, που διαθέτει ως star συστατικό του επιλεγμένα φρούτα πρώιμης συγκομιδής. Άγουρα καθώς είναι, αυτά τα πολύτιμα πράσινα μανταρίνια προσφέρουν χαρακτηριστικές ζωηρές και πράσινες οσφρητικές νότες στη νέα σύνθεση.

άρωμα

Ουσιαστικό και σοφιστικέ, το Blu Mediterraneo Mandarino di Sicilia είναι εμπνευσμένο από τα ηλιόλουστα τοπία της Σικελίας, όπου αρχιτεκτονική και πολιτισμός γίνονται ένα με το μεγαλείο της φύσης. Λαμπερό, γεμάτο μεσογειακό ήλιο, το άρωμα ανοίγει με την αναζωογονητική ευωδιά του πράσινου μανταρινιού και το ακτινοβόλο, ζωηρό blend από περγαμόντο, λεμόνι και ζουμερό σαγκουίνι. Αυτός ο συνδυασμός τυλίγει το άρωμα με τη λάμψη ενός σιτσιλιάνικου καλοκαιριού, ακτινοβολώντας έντονες σμαραγδένιες νύξεις και μια ζωντανή φρεσκάδα. Στην καρδιά του, η πράσινη χροιά του μανταρινιού συναντάει τη φρεσκάδα του petit grain και του δυόσμου σε ένα blend που παρατείνει τη διάρκεια του αρώματος. Ο κέδρος στη βάση ολοκληρώνει αυτή την πράσινη αίσθηση ενώ το musk δίνει μια καθαρή, σοφιστικέ λαμπρότητα.

άρωμα

‘Έμφαση σε κάθε λεπτομέρεια

Το Mandarino di Sicilia έρχεται στο εμβληματικό μπουκάλι Acqua di Parma, ένα must have αντικείμενο design με art deco επιρροές. Το γυαλί, το οποίο είναι καθαρό, πολυτελές και πυκνό, έχει ένα βαθύ μπλε χρώμα που, καθώς παίζει με τις αντανακλάσεις, θυμίζει τη διαφάνεια της θάλασσας.

Κλείνοντας στην καρδιά του τον πλούτο και την αφθονία της Σικελίας, η νέα δημιουργία της Acqua di Parma αντανακλά τη βαθιά γνώση του Οίκου να δημιουργεί μοναδικά αριστουργήματα όπου το arte di vivere είναι state of mind.

άρωμα

Blu Mediterraneo Mandarino di Sicilia, Acqua Di Parma (atticadps.gr).

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT