Αυτό το άρωμα με σαφράν και εσπεριδοειδή είναι η νέα μας φθινοπωρινή εμμονή

H νέα προσθήκη στη συλλογή Signatures of the Sun, που αποτελεί ύμνο στο «κόκκινο χρυσό», το σαφράν.

Elle 19 Σεπ. 23
Αυτό το άρωμα με σαφράν και εσπεριδοειδή είναι η νέα μας φθινοπωρινή εμμονή

Με τις χαρακτηριστικές ίνες του στο κόκκινο χρώμα του ηλιοβασιλέματος, το σπάνιο και μυστικιστικό σαφράν αποκαλύπτει ένα υπέροχο και έντονο άρωμα, αφήνοντας μια πλούσια, επίμονη λάμψη σε ό,τι αγγίζει. Η Acqua di Parma, λοιπόν, δημιουργώντας το Zafferano αναδεικνύει το έμφυτο μεγαλείο αυτού του «κόκκινου χρυσού» με μια νότα εσπεριδοειδών, φωτίζοντας τη ζεστασιά και το βάθος του και δημιουργώντας έτσι μια μοναδική, ακτινοβόλα και πικάντικη αίσθηση.

Καθώς οι χρυσές σπίθες χορεύουν πάνω στο έντονο μπαχαρικό, ένα άγγιγμα λουλουδιών λάμπει μέσα από αιθέρια έλαια άνθους πορτοκαλιάς, γιασεμιού sambac και γερανιού, ενισχύοντας ακόμα περισσότερο την καρδιά της σύνθεσης για να δημιουργηθεί τελικά ένα άρωμα που μένει ανεξίτηλο στη μνήμη με κάθε πέρασμα.

άρωμα

Οι ξυλώδεις και κεχριμπαρένιες νότες του tonka bean και της βανίλιας απαλύνουν τις σκοτεινές νύξεις του σαφράν, δημιουργώντας μια ενδιαφέρουσα και απρόσμενη αρμονία. Το Zafferano της Acqua di Parma είναι ένας διακριτικός ψίθυρος στον οσφρητικό κόσμο, ένα άρωμα με ήρεμη αυτοπεποίθηση.

Ένα άρωμα, μια ιστορία!

Ως μέσο έκφρασης της ιταλικής αριστοτεχνίας, το Zafferano της Acqua di Parma είναι η οσφρητική μετάφραση της τεχνικής του βενετσιάνικου terrazzo (μωσαϊκού).

Η Βενετία, επί αιώνες πύλη στον δρόμο των μπαχαρικών που ένωνε την Ανατολή με τη Δύση, ένας τόπος συναντήσεων και ανταλλαγών, είναι η πόλη όπου η τέχνη και ο πολιτισμός άνθισαν χάρη στην ανθρώπινη επινοητικότητα και μια τάση προς την αναζήτηση και το θαυμαστό μέσα από μια ανοιχτή επανερμηνεία μακρινών
συμβόλων.

άρωμα

Με ρίζες στη βενετσιάνικη παράδοση, το Terrazzo είναι η τέλεια μεταφορά της σοφιστικέ νηφαλιότητας, της διακριτικής πολυτέλειας και της συνεσταλμένης ομορφιάς. Μια συνθετική προσέγγιση όπου οι πολύτιμες πρώτες ύλες – σαφράν και εσπεριδοειδή στη μια περίπτωση, φυσητό γυαλί, μάρμαρο και φύλλα χρυσού στην άλλη – συνενώνονται χάρη στη δεξιότητα των τεχνητών που τα συνδυάζουν, δουλεύουν με αυτά, τα μεταμορφώνουν σε ένα objet d’art. Μια εξαίσια εμπειρία που αποκαλύπτεται με το πέρασμα του χρόνου. Ιδιωτικά και πολύτιμα έργα τέχνης που μπορούν να τα εκτιμήσουν πλήρως και να τα καταλάβουν μόνο όσοι γνωρίζουν την ιστορία τους.

Το μαύρο κουτί της συσκευασίας είναι φτιαγμένο από χαρτί FSC και φέρει την εμβληματική μαύρη ματ ετικέτα της συλλογής Signatures of the Sun με ένα χρυσό ανάγλυφο logo.

άρωμα

Zafferano, Acqua di Parma.

Cover photo:Launchmetrics / spotlight

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT