Ανακαλύψτε το μυστικό των σταρ για υπέροχα μαλλιά

Tα διάσημα προϊόντα κομμωτικής Bumble and Bumble, τα οποία χρησιμοποιούν διάσημες celebrities και όχι μόνο, είναι πλέον διαθέσιμα στα καταστήματα Sephora!

Elle 30 Μαρ. 13
Ανακαλύψτε το μυστικό των σταρ για υπέροχα μαλλιά

Η ιστορία της εταιρείας Bumble and Βumble ξεκίνησε το 1977, όταν άνοιξε ένα μικρό κομμωτήριο, το Hairdressers’ Row, στη Νέα Υόρκη. Μέσα σε λίγα χρόνια, κομμωτές από όλο τον κόσμο συνέρρεαν εκεί για να μάθουν τεχνικές και να μοιραστούν μυστικά με την ομάδα του εν λόγω hair saloon. Οι διάσημοι πελάτες κατέφθαναν με αεροπλάνο από κάθε περιοχή των ΗΠΑ για να μεταμορφώσουν το λουκ τους, στοιχείο στο οποίο το στούντιο χρωστούσε τη φήμη του. Δεν χρειάστηκε να περάσει πολύς καιρός μέχρι να ιδρυθεί η Bumble and Bumble και να ξεκινήσουν τα σεμινάρια γύρω από το κόψιμο, τη βαφή και το styling των μαλλιών.

Το πρώτο της προϊόν, το Brilliantine, παρουσιάστηκε λίγο αργότερα το 1990 και έδωσε το έναυσμα για τη δημιουργία και την κυκλοφορία μιας ευρείας γκάμας τα επόμενα χρόνια. Παράλληλα ιδρύθηκε και το Bumble and Βumble University (Bb.U), ένα ίδρυμα ανώτερης εκπαίδευσης για τους επαγγελματίες του χώρου. Γνωρίστε μερικά από τα πρωτοποριακά προϊόντα που καλύπτουν τις ανάγκες κάθε τύπου μαλλιών.
 

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT