Αναρωτιέσαι ποιο είναι το άρωμα του πρίγκιπα William; Αυτή είναι η αγαπημένη του κλασική επιλογή

Ένα άρωμα που αντέχει στο πέρασμα του χρόνου.

Νίνα Μουσούρη 13 Μαρ. 24
Αναρωτιέσαι ποιο είναι το άρωμα του πρίγκιπα William; Αυτή είναι η αγαπημένη του κλασική επιλογή

Πολλές φορές έχουμε καταφέρει να ξεσηκώσουμε ένα beauty μυστικό από κάποιο μέλος της βασιλικής οικογένειας της Αγγλίας. Και μπορεί συνήθως να μαθαίνουμε κυρίως για τις συνήθειες και τα προϊόντα που επιλέγουν τα γυναικεία μέλη, όμως τώρα καταφέραμε να σπάσουμε τους κανόνες κα ανακαλύψαμε ποιο είναι το αγαπημένο άρωμα του Πρίγκιπα William. Δεν ξέρουμε για εσάς, αλλά εμείς σίγουρα έχουμε αναρωτηθεί πολλές φορές για το πώς ακριβώς μπορεί να μυρίζει ο Δούκας του Κέιμπριτζ.

Πρόκειται συγκεκριμένα για ένα άρωμα που περνά από γενιά σε γενιά και δεν είναι άλλο από το Blenheim Bouquet από Penhaligon’s. Ποια είναι ακριβώς η Ιστορία του συγκεκριμένου αρώματος; Ξεκινά από τον Winston Churchill και συγκεκριμένα από τον πατέρα του, Lord Randolph ο οποίος παρήγγειλε τη εν λόγω αρωματική δημιουργία το 1902 ως φόρο τιμής στην οικογενειακή κατοικία Blenheim στο Oxfordshire.

Πώς ακριβώς μυρίζει αυτό το κλασικό- ιστορικό άρωμα;

Πρόκειται για μια απόλυτα διαχρονική και φρέσκια επιλογή που αντέχει στο πέρασμα του χρόνου. Οι κύριες νότες που το χαρακτηρίζουν είναι οι νότες εσπεριδοειδών από λεμόνι και λάιμ Αμάλφι, αλλά δίνεται ιδιαίτερη έμφαση και στο μαύρο πιπέρι. Η καρδιά του περιλαμβάνει τη λεβάντα , η οποία το κάνει πιο απαλό και χάρη στον μόσχο και το πεύκο εξελίσσεται αρρενωπό φινίρισμα.

 άρωμα

Blenheim Bouquet Eau De Toilette, Penhaligon’s.

Cover Photo: SplashNews.com

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT