Από τη Gigi Hadid μέχρι τη Billie Eilish, αυτές είναι οι celebrities που άλλαξαν τα μαλλιά τους τελευταία και μας κάνουν να ζηλέψουμε

Με την επίσημη λήξη της καραντίνας, μερικές από τις αγαπημένες μας stars βγήκαν από το σπίτι και το πρώτο ραντεβού που έκλεισαν ήταν με τον κομμωτή τους. Τα νέα τους beauty looks ήταν ένα κι ένα.

Elle 22 Μαρ. 21
Από τη Gigi Hadid μέχρι τη Billie Eilish, αυτές είναι οι celebrities που άλλαξαν τα μαλλιά τους τελευταία και μας κάνουν να ζηλέψουμε

Αμέσως μετά την καραντίνα, το μόνο που θέλουν όλες οι γυναίκες (κι εμείς μαζί τους) είναι μια ανανέωση. Η αλλαγή στο χρώμα των μαλλιών είναι σίγουρα ένα μεγάλο βήμα, που αμέσως σε κάνει να νιώθεις άλλος άνθρωπος. Τον τελευταίο χρόνο, οι stars στάθηκαν πηγή έμπνευσης για κάτι τέτοιο αφού υιοθέτησαν τις ωραιότερες αποχρώσεις. Gigi Hadid, Lana Condor, Emma Roberts, Billie Eilish και Katty Perry ήταν μερικές μόνο από εκείνες που τόλμησαν να αλλάξουν το χρώμα στα μαλλιά τους και μάλιστα δραματικά. Ακολούθησαν τις μεγαλύτερες τάσεις και το αποτέλεσμα είναι απίθανο. Λίγο πριν επισκεφτείς και πάλι τον κομμωτή σου λοιπόν, άντλησε άφθονη έμπνευση από τις αγαπημένες σου celebrities και έπειτα αφέσου στα χέρια σου.

Gigi Hadid

Λίγο μετά τη γέννηση του πρώτου της παιδιού, έβαψε τα πολύ μακριά μαλλιά της σε μια υπέροχη ginger απόχρωση. Υπεύθυνος ήταν ο Panos Panandrianos.

https://www.instagram.com/p/CMDEzZMHKOK/?utm_source=ig_embed

 

Lana Condor

Ο αγαπημένος μας, Δημήτρης Γιαννέτος, έβαψε τα μαλλιά της σε ένα ονειρεμένο ροζ χρώμα που την κάνει να μοιάζει με νεράιδα.

https://www.instagram.com/p/CLvQH-oFeTw/?utm_source=ig_embed

Άντλησε ακόμα περισσότερη έμπνευση από αγαπημένες celebrities που άλλαξαν το χρώμα των μαλλιών τους τελευταία στο faysbook.gr.

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα: