Αυτή η απόχρωση κάνει τα καστανά μαλλιά να δείχνουν πιο γυαλιστερά από ποτέ

H επιλογή που θα λατρέψουν όλα τα brunette girls.

Νίνα Μουσούρη 15 Μαΐ. 24
Αυτή η απόχρωση κάνει τα καστανά μαλλιά να δείχνουν πιο γυαλιστερά από ποτέ

Ξέρουμε καλά ότι όσον αφορά το χρώμα των μαλλιών μας υπάρχουν πολλές αποχρώσεις που προσαρμόζονται στα μοναδικά μας χαρακτηριστικά και δίνουν το αποτέλεσμα που θέλουμε να πετύχουμε την εκάστοτε στιγμή. Κάπως έτσι, λοιπόν, μιλώντας για καστανά μαλλιά και λάμψη φαίνεται ότι υπάρχει μια συγκεκριμένη επιλογή που δίνει ακαταμάχητη γυαλάδα στο hair-look μας. Συγκεκριμένα, πρόκειται για το “chocolate syrop” που είδαμε φέτος για πρώτη φορά στη Hailey Bieber, όταν είχε δώσει το παρών στο τελευταίο Super Bowl. Aπό εκείνη τη στιγμή αποτελεί ένα από τα viral χρώματα που πρωταγωνιστούν στα social media.

@_stylosophy Chocolate syrup hair, la nuova tendenza capelli per la primavera 2024 #hairtrend #hairlook #haileybieber #mobwifestyle #mobwifeaesthetic #capelli ♬ Fashion Style – Antarcticbreeze

Όλα όσα αξίζει να γνωρίζουμε για το “chocolate syrop”

Πρόκειται για ένα αρκετά ζεστό μεσαίου η σκούρου καστανού τόνου που πατάει πάνω στη φυσική μας βάση. Πώς επιτυγχάνεται το ιδανικό αποτέλεσμα; Προστίθενται πιο ανοιχτές αποχρώσεις στον τόνο της καραμέλας, οι οποίες δημιουργούν ένα μοναδικό παιχνίδισμα στο φως, γεγονός που προσδίδει λάμψη συνολικά στο hair-look μας. Σε κάθε περίπτωση, όπως και να έχει την ένταση την καθορίζουμε εμείς ανάλογα το ποσό ανοιχτό ή σκούρο θέλουμε να είναι το συνολικό αποτέλεσμα.

Beauty Note: Το μυστικό για να δώσουμε extra ζωντάνια στο hair-look μας, αναδεικνύοντας το χρώμα, είναι να επιλέξουμε και ένα κούρεμα με layers που θα δώσει extra κίνηση στα μαλλιά μας.

Cover Photo: Launchmetrics / spotlight

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT