Αυτή η απόχρωση στη mascara έχει τις περισσότερες αναζητήσεις τώρα

Κι όμως δεν είναι αυτό που έχεις στο μυαλό σου!

Νίνα Μουσούρη 08 Μαρ. 24
Αυτή η απόχρωση στη mascara έχει τις περισσότερες αναζητήσεις τώρα

Είναι αλήθεια ότι τις τελευταίες σεζόν είχαμε έρθει αρκετά κοντά με τα clean aesthetics” looks που χαρακτηρίζονται από τις φυσικές αποχρώσεις που προσφέρουν μια ανεπιτίδευτη φρεσκάδα στις εμφανίσεις μας. Ωστόσο, φέτος, είδαμε ξανά τους κανόνες να αλλάζουν και το πιο έντονο χρώμα μπήκε ξανά δυναμικά στο παιχνίδι. Κάπως έτσι, τα φετινά τα trends τα έχουν όλα: natural looks και bold στοιχεία στο μακιγιάζ. Το μόνο που έχουμε να κάνουμε εμείς είναι απλά να επιλέξουμε ποια εκδοχή του εαυτού μας θέλουμε να είμαστε και να κινηθούμε αναλόγως. Και αφού, λοιπόν, μιλήσαμε και για έντονο χρώμα, αξίζει να αναφερθεί και η απόχρωση στη mascara που αυτή τη στιγμή φαίνεται να συγκεντρώνει τις περισσότερες αναζητήσεις. Φυσικά, δεν πρόκειται για το μαύρο, αλλά ούτε για το καφέ που το καλοκαίρι είχε σημειώσει θεαματική άνοδο στις προτιμήσεις των beauty addicts.

Κι όμως αυτή τη φορά ο λόγος είναι για την κόκκινη mascara που στη Google αυτή η λέξη κλειδί έχει σημειώσει αύξηση άνω του 1000%, ενώ αυτή η τάση πρωταγωνιστή ξεκάθαρα και στα social media, με τα κορυφαία brands ομορφιάς να έχουν δημιουργήσει ήδη τα beauty items για να υιοθετήσουν την τάση.

mascara

Launchmetrics / spotlight

Το ιδανικό για εμάς κόκκινο χρώμα στη mascara

Ευτυχώς οι επιλογές στις αποχρώσεις του κόκκινου είναι πολλές και διαφορετικές. Έτσι, το μυστικό για να βρούμε αυτή που μας ταιριάζει είναι να δώσουμε έμφαση στον τόνο της επιδερμίδας μας, αλλά και στο χρώμα των ματιών μας. Για παράδειγμα, οι αποχρώσεις του κόκκινου με ζεστούς υποτόνους όπως το μπορντό ή το κόκκινο-καφέ κάνουν τέλεια αντίθεση με τα μπλε μάτια. Από την άλλη οι χάλκινες αποχρώσεις ή το κεραμιδί ταιριάζουν άψογα με τα πράσινα μάτια. Τέλος, όσες από εμάς έχουμε καστανά μάτια μπορούμε να απολαύσουμε τις περισσότερες χρωματικές επιλογές του κόκκινου- από πιο ανοιχτό πορτοκαλί έως πιο βαθύ κόκκινο, για να αναδείξουμε το beauty look μας.

Beauty Note: Όταν θα επιλέξουμε να τονίσουμε τις βλεφαρίδες των ματιών μας με κόκκινη mascara, ιδανικά διατηρούμε το υπόλοιπο μακιγιάζ μας σε φυσικούς τόνους για να δοθεί όλη η ένταση στα μάτια.

5 mascaras σε φλογερό κόκκινο χρώμα:

mascara

Mascara, Volume Effect Faux Cils, απόχρωση Burgundy, Yves Saint Laurent.

mascara

Mascara, Noir Allure, απόχρωση 17 Rouge Grenat, Chanel.
mascara

Mascara, Velvet Look,  βουργουνδή απόχρωση, Dust+Cream.

Cover Photo:Launchmetrics / spotlight

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT