Αυτό είναι το άρωμα με τις περισσότερες πωλήσεις στο κόσμο το 2021

Η κορυφή αυτή τη φορά είναι ανδρική υπόθεση και ίσως ήρθε η στιγμή να «κλέψεις» μερικές σταγόνες από το άρωμα του αγοριού σου.

Elle 31 Ιαν. 22
Αυτό είναι το άρωμα με τις περισσότερες πωλήσεις στο κόσμο το 2021

Ένα άρωμα που έχει μαγνητίσει ολόκληρο τον πλανήτη είναι το «Sauvage» του οίκου Dior.  Όπως όλα δείχνουν η εν λόγω μεθυστική δημιουργία το 2021 ανέβηκε στην κορυφή της κατάταξης με τις μεγαλύτερες πωλήσεις στον κόσμο. Συγκεκριμένα ένα μπουκάλι «Sauvage» για τη χρονιά που πέρασε πωλούταν κάθε τρία δευτερόλεπτα σε όλο τον πλανήτη.

«Μια εντελώς νέα πρώτη θέση στην ιστορία της αρωματοποιίας για ένα ανδρικό άρωμα»,  αναφέρει χαρακτηριστικά ο οίκος Dior σε δελτίο τύπου προκειμένου να εκφράσει τον ενθουσιασμό του για την πρωτιά που κατάφερε να εξασφαλίσει στην προτίμηση του καταναλωτικού κοινού.

άρωμα

Το συγκεκριμένο άρωμα του Dior δημιουργήθηκε το 2015 από τον François Demachy–  ο τότε αρωματοποιός του θρυλικού, γαλλικού οίκου. Με τις νότες του από περγαμόντο reggio και ξύλο κεχριμπάρι, εκ τότε η συγκεκριμένη μυρωδιά έχει καθιερωθεί ως μια υπέροχη κλασική επιλογή, στην οποία δεν μπορεί να αντισταθεί εύκολα κανείς. Μάλιστα, ο οίκος πρόσφατα ανακοίνωσε ως νέο πρόσωπο για το εν λόγω άρωμα τον ποδοσφαιριστή Kylian Mbappé.

άρωμα

Ανδρικό άρωμα, Sauvage, Dior.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα: