Τα “aura nails” της Dua Lipa στις μη αναμενόμενες αποχρώσεις για την άνοιξη

Η εναλλακτική stylish πρόταση για το μανικιούρ μας τώρα.

Νίνα Μουσούρη 09 Μαΐ. 24
Τα “aura nails” της Dua Lipa στις μη αναμενόμενες αποχρώσεις για την άνοιξη

Όταν μιλάμε για τη Dua Lipa και για beauty τάσεις, είναι αδύνατον να μην αναφερθούμε και στο μανικιούρ της καθώς ξέρουμε καλά ότι η pop star δεν στερεύει ποτέ από φαντασία και πάντα θα βρει κάτι νέο, αλλά και μη αναμενόμενο για να μας εντυπωσιάσει. Μάλιστα, η ίδια δεν ξεχνά να μοιράζεται μαζί μας, μέσω social media, πολλά από τα nail trends που επιλέγει. Κάπως έτσι, λοιπόν, κάτι αντίστοιχο έγινε και πρόσφατα και με αυτό το τρόπο λάβαμε το inspo που χρειαζόμασταν για να σκεφτούμε σοβαρά μια εκδοχή των “aura nails” που δεν θα είχαμε με τίποτα στο μυαλό μας για την εποχή που διανύουμε τώρα. Ας τα πάρουμε, όμως από την αρχή, κάνοντας μια μικρή υπενθύμιση για το τι ακριβώς είναι τα περιβόητα “aura nails” που κυριαρχούν τις τελευταίες σεζόν.

Dua Lipa

@dualipa

Η θεωρεία πίσω από τα “aura nails”

Ουσιαστικά, καθώς η αύρα μας πιστεύεται ότι είναι ένα φωτεινό σώμα ενέργειας που κάθεται γύρω από τη φυσική μας υπόσταση και ανάλογα με την συναισθηματικό μας κόσμο, το ενεργειακό μας πεδίο μπορεί να έχει διαφορετικό χρώμα από κάθε άλλη οντότητα, έτσι ακριβώς και τα “aura nails” «παίζουν» με τις αποχρώσεις. Μπορεί, εκ πρώτης όψεως, λοιπόν, πολλοί να νομίζουν ότι αυτή η τάση είναι απλώς ένας τρόπος για να δημιουργηθεί μια χρωματική διαβάθμιση στα νύχια μας, ωστόσο στη πραγματικότητα είναι ένας συμβολισμός του συναισθηματικού τους κόσμου. Ναι, αυτή είναι με λίγα λόγια η θεωρεία που κρύβεται πίσω από τα “aura nails”και αν κρίνουμε από την μη αναμενόμενη επιλογή που έκανε τώρα η Dua Lipa, μάλλον την εκφράζουν τα πιο bold-dark χρώματα ή απλώς είπε να δοκιμάσει κάτι διαφορετικό για την εποχή. Σε κάθε περίπτωση το αποτέλεσμα δείχνει super stylish και εύκολα θα υιοθετούσαμε και εμείς τώρα. Συγκεκριμένα, η ίδια επέλεξε το ανοιχτό γκρι για το κέντρο και το μαύρο για τις άκρες.

Πώς μπορούμε να κάνουμε μόνες μας τα “aura nails”:

Σε περίπτωση που δεν επισκεφτούμε κάποιον nail expert και διαλέξουμε τη diy οδό. Το μόνο που χρειάζεται είναι να ταμπονάρουμε – σε κυκλικό σχήμα -με ένα beauty blender, στη μέση του νυχιού μας , την πιο ανοιχτή απόχρωση βερνικιού που επιλέξαμε, πάνω από τη βασική απόχρωση βερνικιού νυχιών που εφαρμόσαμε. Στο τέλος να περάσουμε από πάνω top coat για να σφραγίσουμε το τελικό αποτέλεσμα.

Cover photo: SplashNews.com

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT