Backstage video από τη φωτογράφιση του μακιγιάζ για το νέο ELLE

Πάρτε μια πρώτη γεύση από τα πέντε glamorous looks που δημιούργησε ο τοπ make-up artist του οίκου Yves Saint Laurent Φρεντερίκ Λεταγιέρ αποκλειστικά για το ELLE Iανουαρίου.

Elle 17 Δεκ. 12
Backstage video από τη φωτογράφιση του μακιγιάζ για το νέο ELLE

Aναδείξτε την πιο σέξυ πλευρά του εαυτού σας μέσα από τον καθρέφτη του Φρεντερίκ Λεταγιέρ! Ο κορυφαίος make-up artist μάς μύησε στο χριστουγεννιάτικο λουκ του Yves Saint Laurent και μοιράστηκε μαζί μας επαγγελματικά μυστικά μακιγιάζ για λαμπερές εμφανίσεις τη βραδιά του ρεβεγιόν. Ανακαλύψτε στο τεύχος Iανουαρίου πέντε διαφορετικά βραδινά λουκ που δημιούργησε αποκλειστικά για τις αναγνώστριες του ΕLLE, καθώς και τα πιο hot προϊόντα ομορφιάς που θα σας βοηθήσουν βήμα βήμα να τα πετύχετε.

Τα προϊόντα-κλειδιά που χρησιμοποίησε για να χαρίσει τέλεια όψη στην επιδερμίδα του μοντέλου ήταν το μπεστ σέλερ highlighter Touche  Éclat και το φον ντε τεν Le Teint Touche  Éclat. Για τα εντυπωσιακά μακιγιάζ ματιών επένδυσε στις παλέτες σκιών Pure Chromatics, ενώ για τα χείλη στις μοντέρνες  αποχρώσεις των κραγιόν του διάσημου γαλλικού οίκου.

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT