Δεν φαντάζεσαι ποιο beauty gadget κάνει θραύση τώρα

Θα εμπιστευόσουν την υγεία της επιδερμίδας και των μαλλιών σου σε μια μαξιλαροθήκη;

Elle 15 Νοε. 18
Δεν φαντάζεσαι ποιο beauty gadget κάνει θραύση τώρα

Η τελευταία τάση στον κόσμο της ομορφιάς και της περιποίησης δεν αφορά κάποιο νέο θαυματουργό προϊόν αλλά κάτι πιο καθημερινό που πολλές από εμάς δεν σκεφτόμαστε συχνά.

Μπορεί να γνωρίζουμε την σημασία της καθαρής πετσέτας προσώπου και της μαξιλαροθήκης που χρησιμοποιούμε, υποψιαζόμαστε όμως ότι αυτό το καθημερινό αντικείμενο μπορεί να ευθύνεται για την θαμπή όψη της επιδερμίδας μας ακόμα και αν έχουμε ακολουθήσει κατά γράμμα την ρουτίνα περιποίησής μας;

Η απάντηση στο πρόβλημα αυτό, κατά τους ειδικούς, είναι οι μεταξωτές μαξιλαροθήκες που ολοένα και περισσότερα brands προτείνουν. Λέγεται ότι η λεία υφή του μεταξιού συμβάλλει στην διαδικασία ανάπλασης της επιδερμίδας, κρατά μακριά τις λεπτές γραμμές ενώ “κλειδώνει” πάνω της τα προϊόντα που έχουμε χρησιμοποιήσει. Επιπλέον οι ειδικοί ενημερώνουν ότι μας απαλλάσσουν ακόμα και από το ενοχλητικό φριζάρισμα. Αν αναλογιστεί κανείς ότι κοιμόμαστε σχεδόν το 1/3 της ζωής μας, ίσως να αξίζει να επενδύσουμε και εμείς σε μια πολυτελή μεταξωτή μαξιλαροθήκη.

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα: