Πώς ένα καλό detox στον οργανισμό αντανακλάται στην επιδερμίδα μας

Ο σύμμαχός μας για να πετύχουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε.

Νίνα Μουσούρη 24 Μαρ. 24
Πώς ένα καλό detox στον οργανισμό αντανακλάται στην επιδερμίδα μας

Κάθε beauty editor ξέρει καλά ότι η ομορφιά πηγάζει εσωτερικά και αντανακλάται στην επιδερμίδα μας. Κάπως έτσι, αν δεν δώσουμε έμφαση στη φροντίδα του οργανισμού και στην καλή αποτοξίνωση που χρειάζεται για την εύρυθμη λειτουργία του, όσα προϊόντα και αν εφαρμόσουμε τοπικά στο δέρμα μας δεν πρόκειται να δούμε καμία απολύτως διαφορά. Ποιος είναι, λοιπόν, ένας από  τους βασικούς συμμάχους στην καθημερινότητά μας για να ενισχύσουμε την υγεία μας και κατ’ επέκταση να αναδείξουμε τη φυσική μας ομορφιά; Ο λόγος για το μείγμα βοτανικών εκχυλισμάτων Flor Essence, το οποίο είναι φτιαγμένο από ένα πλούσιο μίγμα 8 οργανικών, πολύτιμων βοτάνων: κολλιτσίδα, φτελιά, αγιάγκαθο, λάπαθο, νεροκάρδαμο, κόκκινο τριφύλλι, τουρκικό ραβέντι και φύκι kelp, που περιέχουν φλαβονοειδή, βιταμίνες, μέταλλα, λιγνάνες, ιχνοστοιχεία κ.α. Χάρη σε αυτά τα συστατικά προσφέρει ανοσοδιεγερτικές, αντιοξειδωτικές, αντιφλεγμονώδεις και αποτοξινωτικές ιδιότητες.

detox

Ασφαλές & Αποτελεσματικό

Λειτουργεί ήπια αλλά αποτελεσματικά,  βοηθώντας το σώμα μας να αποβάλλει με κάθε τρόπο όλες τις τοξίνες που έχουν συσσωρευτεί στον οργανισμό μας. Συγκεκριμένα, πρόκειται για ένα δραστικό  και απολύτως ασφαλές προϊόν  που ενεργοποιεί  όλες τις οδούς αποβολής των τοξινών, εξασφαλίζοντας έναν εσωτερικό καθαρισμό από το κεφάλι μέχρι τα δάχτυλα των ποδιών. Φυσικά, αξίζει να αναφερθεί ότι εντάσσοντας το Flor Essence στην καθημερινή μας ρουτίνα,  προσφέρουμε μια συνεχή τόνωση στον οργανισμό μας, η οποία μας εξασφαλίζει  ισορροπία και ενέργεια τη μέρα και ποιοτικό ύπνο τη νύχτα. Αρκετά σημαντικό για ένα φρέσκο και λαμπερό beauty look, καθώς τις βραδινές ώρες ο οργανισμός εκτελεί όλες τις λειτουργίες αποκατάστασης για την επιδερμίδα μας που όλη την υπόλοιπη ημέρα έχει εκτεθεί σε ρύπους.

detox

Μείγμα βοτανικών εκχυλισμάτων, Flor Essence.
Παράγεται από τη Flora Ltd Canada. Εισάγεται και διανέμεται αποκλειστικά από τη MedMelon, σε φαρμακεία και καταστήματα με βιολογικά προϊόντα, www.medmelon.gr

Cover Photo:Launchmetrics / spotlight

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT